Vier keer raak voor De Open Veste

In het nieuwe wijkje De Open Veste in Purmerend realiseert Bébouw Midreth een grote mix van woningen. Van huurwoningen in de vrije sector tot koopwoningen als stadswoningen in drie of vier lagen met een tuin, maisonnettes en penthouses.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Alle woningen zijn voorzien van mooie buitenruimtes en beschikken over een eigen parkeerplaats. Op de dak van het nieuwbouw appartementencomplex -waar de maisonettes en penthouses in zijn gevestigd- komen zonnepanelen. Om deze op veilige wijze te benaderen, koos OZ Architects voor toepassingen van een viertal RHT-dakluiken van Gorter uit het Noord-Hollandse Schagen. 

Gorter draagt met haar RHT-dakluiken bij aan de duurzaamheidsambitie van de opdrachtgever. Het luik zorgt voor een volledig veilige toegang tot het dak -voor onderhoud aan het dak en aan de zonnepaneleninstallatie- en draagt met de hoge isolatiewaarde bovendien bij aan de energieprestatie van de panden. Dit luik is onbetwist de best mogelijke oplossing voor toegang tot het platte dak.

Veilig het dak op
Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. De combinatie zorgt voor een optimaal veilige toegang tot het dak. De bijgeleverde schaartrap -en datzelfde geldt voor de ladders van Gorter- is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat. 

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.