Met SUNFLEX aluminiumsystemen is het altijd zomer

SUNFLEX SF20 volglas schuifsysteem is zowel binnen- als buitenshuis toepasbaar.

Gepubliceerd: 01 november 2011

Haal de zon in huis met dit volglas-schuifsysteem SF20 van SUNFLEX, waarmee u buitenshuis balkons, loggia's en dakterrassen kunt afschermen, of binnenshuis kunt toepassen als ruimteverdeler. Bij dit volledig transparante systeem kunnen de afzonderlijke schuifpanelen horizontaal in één of beide richtingen parallel aan elkaar verschuiven.

Speciale kozijnconstructie
De smalle profielen zijn zo onopvallend, dat het systeem één geheel lijkt te vormen. De speciale kozijnconstructie maakt het mogelijk brede openingen te creëren zonder de bovenliggende constructie te verstevigen. De loopwagens van de lichtlopende schuifpanelen zijn aan de onderkant voorzien van kogellagers. De bovenrail kan tot 20 mm aan hoogteverschil compenseren en de loopwielen zijn tot 5 mm in hoogte verstelbaar, zodat dit schuifsysteem kleine verzakkingen van de dakrand of van een latei probleemloos kan compenseren.

Afdichting
De 23 mm brede overlap tussen de panelen en voorzieningen in de verticale kozijnen zorgen voor permanente ventilatie en bieden optimale bescherming tegen slagregens en wind. Met de verticale borstelprofielen (optioneel) kunt u de mate van afdichting desgewenst nog verder verhogen.

Flexibele opening
Het systeem opent en sluit snel en moeiteloos, en kan zowel van buiten als van binnen met een handgreep of sluiting gesloten worden. U heeft keuze uit handgrepen in allerlei vormen en stijlen. U bepaalt zelf de hoogte en de breedte van de schuifpanelen, en combineert dit met een railsysteem van maximaal vijf rails naast elkaar. Bij opening naar weerszijden kunt u op die manier tot tien glaspanelen naast elkaar in één wand plaatsen.

Schoonmaken
De schuine onderconstructie zorgt voor een goede afwatering. Om makkelijk te kunnen schoonmaken dicht SUNFLEX voor elk glaspaneel het niet-gebruikte gedeelte van de looprail af. De antisliplaag zorgt dat u niet uitglijdt over de onderrail.

Publicatiedatum: 2 november 2011

Meer informatie: www.sunflex.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.