Prefab glazen balkons Metaglas

De prefab glazen balkons, een innovatie van Metaglas, kunnen eenvoudig aan een gevel gehangen worden.

Gepubliceerd: 20 juni 2013

Het innovatieve prefab glazen balkon, waarop Metaglas onlangs patent kreeg, kan eenvoudig aan een gevel worden gehangen. De montage van het prefab element is snel en de balkons weren geluid. Het balkon is geschikt voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

Het nieuwe M-view balkon is een prefab element dat op eenvoudige wijze aan de gevel kan worden bevestigd. Doordat het systeem volledig in de fabriek van Metaglas wordt gefabriceerd en compleet naar de bouw wordt getransporteerd, is de montagetijd op de bouw snel en efficiënt. Daarnaast is er weinig ruimte nodig om de balkons te bevestigingen. Er kan een hoog kwaliteitsniveau worden gegarandeerd en de kans op faalkosten wordt verkleind. Het balkon geeft bovendien extra buitenruimte en er wordt een reductie van de geluidsbelasting van ca. 21 dB gerealiseerd.

Het prefab systeem is geschikt voor renovatie, nieuwbouw en transformaties. Metaglas ontwikkelde voor het balkon speciale connectoren die aan de vloerrand van het gebouw worden bevestigd. Het frame van de balkonvloer is bevestigd aan schoren in de zijkanten. Het geheel is voorzien van vrijwel volledig transparante glazen balustrades en balkonbeglazing.

Publicatiedatum: 21 juni 2013

Meer informatie: www.metaglas.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.