Gerelateerde suggesties:

Schöck koudebrugoplossing Isokorf® R

15 januari 2014
Met Schöck Isokorf® R is er nu een koudebrugoplossing voor renovatie welke wooncomfort verhoogt, energieverliezen minimaliseert en uw ontwerpvrijheid behoudt.
LEES VERDER

Bij het renoveren en opwaarderen van de bestaande bouw staan wooncomfort en energiebesparing de komende jaren hoog op de agenda. Bij het duurzaam renoveren van gebouwen mogen koudebruggen niet ontbreken. Wanneer de gebouwschil niet voldoende geïsoleerd is, kan de koudebrug leiden tot condens- en schimmelvorming. Naast het hoge energie- en comfortverlies, neemt ook het risico op toekomstige bouwschaden toe.

Speciaal voor de renovatie van bestaande bouw heeft Schöck de Isokorf® R ontwikkeld. Deze constructieve koudebrugonderbreking maakt het mogelijk om nieuwe balkonelementen te koppelen aan de bestaande constructie van het gebouw. Dankzij deze oplossing is het eenvoudiger geworden om te voldoen aan de zware bouwfysische eisen van bouwprojecten. In combinatie met een goede isolatie van de buitenschil wordt zelfs voldaan aan de Passiefhuis standaard.

Het product is in diverse uitvoeringen leverbaar. Afhankelijk van de situatie kan gekozen worden voor uitkragende of ondersteunde balkons, galerijen of luifels. Het principe is gebaseerd op de bewezen Schöck Isokorf® verankeringstechnologie in combinatie met het Hilti HIT-RE500 injectiesysteem. Schöck Isokorf® R is een uiterst betrouwbare en verwerkingsvriendelijke oplossing.
Kortom: met Schöck Isokorf® R is er nu een koudebrugoplossing voor renovatie welke wooncomfort verhoogt, energieverliezen minimaliseert en uw ontwerpvrijheid behoudt. Oud met nieuw verenigen.

Meer informatie: www.schock.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!