Schöck koudebrugoplossing Isokorf® R

Met Schöck Isokorf® R is er nu een koudebrugoplossing voor renovatie welke wooncomfort verhoogt, energieverliezen minimaliseert en uw ontwerpvrijheid behoudt.

Gepubliceerd: 15 januari 2014

Bij het renoveren en opwaarderen van de bestaande bouw staan wooncomfort en energiebesparing de komende jaren hoog op de agenda. Bij het duurzaam renoveren van gebouwen mogen koudebruggen niet ontbreken. Wanneer de gebouwschil niet voldoende geïsoleerd is, kan de koudebrug leiden tot condens- en schimmelvorming. Naast het hoge energie- en comfortverlies, neemt ook het risico op toekomstige bouwschaden toe.

Speciaal voor de renovatie van bestaande bouw heeft Schöck de Isokorf® R ontwikkeld. Deze constructieve koudebrugonderbreking maakt het mogelijk om nieuwe balkonelementen te koppelen aan de bestaande constructie van het gebouw. Dankzij deze oplossing is het eenvoudiger geworden om te voldoen aan de zware bouwfysische eisen van bouwprojecten. In combinatie met een goede isolatie van de buitenschil wordt zelfs voldaan aan de Passiefhuis standaard.

Het product is in diverse uitvoeringen leverbaar. Afhankelijk van de situatie kan gekozen worden voor uitkragende of ondersteunde balkons, galerijen of luifels. Het principe is gebaseerd op de bewezen Schöck Isokorf® verankeringstechnologie in combinatie met het Hilti HIT-RE500 injectiesysteem. Schöck Isokorf® R is een uiterst betrouwbare en verwerkingsvriendelijke oplossing.
Kortom: met Schöck Isokorf® R is er nu een koudebrugoplossing voor renovatie welke wooncomfort verhoogt, energieverliezen minimaliseert en uw ontwerpvrijheid behoudt. Oud met nieuw verenigen.

Meer informatie: www.schock.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.