..........
shadow_fix

Welke balkonvloer voor uw balkon

Woont u midden in de stad in een appartement of een flat en heeft u niet de beschikking over een eigen tuin(tje)? Maar heeft u daar wel behoefte aan? Dan is kunstgras op uw balkon wellicht een mooi alternatief. Maar er is meer mogelijk!

Kunstgras

Kunstgras een frisgroene uitstraling en doordat dit kunstgras drie verschillende kleuren garen heeft ziet het er natuurlijk uit. Dit type kunstgras werkt brandvertragend en is lood- en calciumvrij. Het is diervriendelijk en uitermate geschikt als bedekking voor een balkon met daarop spelende kinderen. Kunstgrasnet geeft op dit type kunstgras een UV-garantie van tien jaar. Het aanleggen van het kunstgras is een fluitje van een cent en kunt u makkelijk zelf doen. Denk wel aan het stabilisatiedoek, wat voorkomt dat er wortels/onkruid doorkomt en zorgt dat er geen deuken in het kunstgras komen wanneer hier op gespeeld en gesprongen wordt. Vergeet niet het gras op te borstelen voor gebruik, voor het mooiste resultaat.

Vlonders of balkontegels

Maar er zijn natuurlijk meer mogelijkheden wat betreft uw balkonvloer. Wat dacht u namelijk van balkontegels of vlondertegels? Dit type balkonvloer zorgt voor een strakke, moderne uitstraling van uw balkon en beide zijn toch zeer comfortabel.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam