Onzichtbare zonnepanelen van Stafier Solar Systems

'Op Top' zonnepaneelsystemen worden wel eens lelijk genoemd. Met de introductie door Stafier Solar Systems kwam er echter een zeer fraai alternatief: de onzichtbare zonnepanelen.

Gepubliceerd: 10 februari 2014

Zonlicht is een onuitputtelijke en duurzame bron van energie en uitermate geschikt voor gebruik op hellende daken. Stafier Solar Systems is vanaf 2001 betrokken bij de ontwikkeling, toepassing en productie van gebouwgeïntegreerde PV-panelen. Deze vervangen conventionele bouwmaterialen en zijn esthetisch zeer fraai, technisch superieur en heel duurzaam. 'Op Top' zonnepaneelsystemen worden wel eens lelijk genoemd. Met de introductie door Stafier Solar Systems kwam er echter een zeer fraai alternatief: de onzichtbare zonnepanelen.

De panelen van Stafier Solar Systems kenmerken zich door perfecte integratie in het dakpannendak, dakesthetiek, eenvoudige montage, garantie op compleet daksysteem, gegarandeerde waterdichtheid, stormbestendigheid en uitstekende ventilatie.

Red Dot

Samen met dakpannenleverancier Monier Braas heeft Stafier de prestigieuze Red Dot Award gewonnen met het Premium PV In-Roof System. Bij dit systeem vervangen de pv-panelen de dakpannen, waardoor er een harmonieus geheel gevormd wordt met de rest van het dak.

Kwaliteit

Stafier Solar Systems levert uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit. Om dit te waarborgen is het management/kwaliteitsysteem ISO 9001 : 2008 en ISO 14001 : 2004 gecertificeerd. Het arbo-zorgsysteem is OHSAS 18001 : 2007 gecertificeerd. De zonnepanelen voldoen aan de bekende IEC 61215 en IEC 61730 normen en zijn voorzien van een TüV-certificaat.

Meer informatie: www.stafiersolar.com.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Reacties
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.