Aangenaam ruimtegevoel met prijswinnend design

De designmarkt op gebied van wooninrichting en comfort is continu in beweging.

Gepubliceerd: 02 juli 2009

Berker, toonaangevend aanbieder van hoogwaardige elektra-installaties, presenteert met de Berker TS Sensor met ruimtetemperatuurregeling (RTR) een fascinerend design voor iedereen die op zoek is naar een multifunctionele sensor als bedienelement voor de hele ruimte.

De nieuwe Berker TS Sensor RTR is een uitbreiding van de Berker TS Sensor designlijn die voor zowel particuliere doeleinden als voor toepassing in openbare gebouwen en kantoren is ontworpen. De Berker TS Sensor staat met zijn extreem vlakke bouw, een gereduceerd oppervlaktedesign en een bediening door een lichte aanraking voor een aangenaam gereduceerde uitvoeringsvorm. Harald Börsch, Marketing Manager van Berker vertelt: 'Het is voor ons belangrijk om een bedienelement voor de hele ruimte in het TS Sensor design te maken en daardoor eenheid in het design van de ruimte te creëren.'

Multifunctioneel design met een persoonlijke touch

De uitgebreide Berker TS Sensor RTR is voorzien van een overzichtelijk display. Naast de tijd en binnen- en buitentemperatuur, laten symbolen de aanstuurbare functies zien voor verwarming, airco en ventilatie. Het display in 'dark-design' - met halftransparante bedrukking - maakt inactieve symbolen onzichtbaar. De bediening van de RTR gaat via de links en rechts geplaatste 'display-sensorvlakken'. De nieuwe Berker TS Sensor integreert zich moeiteloos in veeleisende woon- en projectdesign. Daarbij zijn de functionaliteiten van tastsensoren als ook RTR gecombineerd en beschikt het over een display die het wooncomfort verhoogt. De Berker TS Sensor RTR verenigt een 'minder' aan vorm met een luxueuze 'meer' aan comfort en klasse.

Eenvoudige installatie

De nieuwe uitgebreide Berker TS Sensor beschikt over een ingebouwde busaankoppelaar, hierdoor zijn extra interfaces niet meer nodig. Met behulp van Internet Configuratie kan de installateur samen met de klant de individuele bedrukking van het glasoppervlak definiëren. Het product is leverbaar in de varianten 2- en 3-voudig met het glasoppervlak in de kleuren zwart, aluminium of wit.

Over Berker

Met meer dan 700 medewerkers is Berker een van de leidende schakelfabrikanten in de professionele elektromarkt. Berker is toonaangevend aanbieder op het gebied van hoogwaardige elektra-installaties; van tijdloos klassieke schakelaars tot intelligente gebouwsysteemtechniek. Hierbij wordt gewerkt met verschillende materialen zoals porselein en kristal. Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan de website: www.berker.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.