Betrouwbare Bosch HR-ketels nog verder verbeterd

Bosch is erin geslaagd zijn toch al als zeer betrouwbaar bekend staande HR-ketels nog verder te verbeteren. Duurzaamheid speelt daarbij een centrale rol.

Gepubliceerd: 16 maart 2009

In de nieuwe serie Bosch HR II is namelijk het beste onder de kap bewaard gebleven, en aangevuld met een verbeterde pomp, een verbetering van de al zeer efficiënte warmwaterbereiding en een nog grotere energiezuinigheid. Dat alles is geplaatst onder een modern gerestylede, stevige mantel, zodat de nieuwe Bosch HR-ketels zeker gezien mogen worden.

HR II

De nieuwe serie ketels van Bosch heet niet voor niets Bosch HR II. Het toont aan dat aan de betrouwbare kwaliteit niet is getornd. Vanwege het voortschrijden van de technische mogelijkheden konden de HR-ketels echter wel nog verder worden verbeterd. Zo zijn bijvoorbeeld de energieprestaties vergroot, wat zorgt voor een verbetering van de toch al zeer efficiënte bereiding van warm water. Daarnaast is de pomp aangepast, wat de levensduur en de daarmee de kwaliteit en de betrouwbaarheid verder ten goede is gekomen. De complete serie Bosch HR II bestaat nu uit drie combiketels en drie solotoestellen.

Nieuwe thermostaten

Tegelijkertijd met de Bosch HR II introduceert Bosch een complete serie nieuwe thermostaten. De Bosch FR 10 is een eenvoudige thermostaat met een draaiknop, maar wel in een modern jasje. De Bosch FR 100 heeft wat uitgebreidere schakelmogelijkheden en is nog altijd zeer geschikt voor wie het eenvoudig wil houden. De Bosch FW 200 ten slotte is een thermostaat die weersafhankelijk ingesteld kan worden. Dit vraagt wat meer programmeren, maar ook van deze thermostaat is de gebruiksvriendelijkheid zeer hoog. De twee laatstgenoemde thermostaten hebben een helder tekstdisplay, zodat de gebruiker precies kan zien wat hij doet.

Publicatiedatum: 16 maart 2009.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.