Energielabelaars.nl maakt aanvragen energielabel gemakkelijk

Sinds 1 januari is het vernieuwde energielabel voor woningen en gebouwen in Nederland beschikbaar. Het label geeft weer hoe energiezuinig een woning is en hoe het energieverbruik verlaagd kan worden.

Gepubliceerd: 24 januari 2010

Er zijn inmiddels talloze bedrijven die een energielabel kunnen verstrekken. Elk bedrijf hanteert een eigen aanpak. Ook de prijzen liggen ver uiteen. Om het vergelijken van de verschillende aanbieders eenvoudig te maken is de website www.energielabelaars.nl opgericht.

Energielabelaars.nl maakt het aanvragen van een energielabel erg gemakkelijk. Het doel van Energielabelaars.nl is het transparant maken van de markt omtrent het energielabel voor woningen. Dat doen we door te voorzien in de behoefte om de dichtstbijzijnde labelaar te vinden. Energielabelaars.nl geeft alleen gecertificeerde adviseurs weer en geeft consumenten de mogelijkheid om gratis één of meerdere offertes aan te vragen bij energielabelaars in de buurt.

De website gebruikt Google Maps om bezoekers te tonen waar de energielabelaars, bedrijven die gerechtigd zijn om het certificaat af te geven, gevestigd zijn. Een huizenbezitter kan dus in één oogopslag zien welke aanbieders er binnen een regio actief zijn. Gecertificeerde bedrijven kunnen zichzelf op de website aanmelden.

Heeft u suggesties of vragen met betrekking tot de werking van de site? Dan horen wij het graag. U kunt reageren door een e-mail te sturen naar: info@energielabelaars.nl

Publicatiedatum: 25 januari 2010

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.