Wolf introduceert het WRS regelsysteem

Voor luchtbehandelingskasten heeft Wolf al enige tijd het flexibele en uitgebreide WRS-K regelsysteem in het programma. Als aanvulling hierop wordt nu het WRS regelsysteem geïntroduceerd.

Gepubliceerd: 12 augustus 2011

Het systeem is ontworpen voor de aansturing van zowel luchtverhitters, zoals de LH, TLH(K), TLHD serie en luchtbehandelingskasten. Het systeem bestaat uit de BML bedieningsmodule en LM ventilatiemodule. Via de BML kan een klokprogramma worden ingesteld voor 7 dagen per week met 6 schakeltijden per dag. Voor het systeem is geen uitgebreide schakelkast nodig en het bedraden en instellen is zeer eenvoudig, waardoor veel geld wordt bespaard. Bij de LM2 ventilatiemodule kan bijvoorbeeld worden gekozen uit 12 configuraties. Het systeem kan een luchtbehandelingskast met een warmtewiel of platenwisselaar met bypass, verwarmings- of koelerbatterij, buitenluchtkleppen en frequentiegeregelde ventilatoren aansturen. Door de eenvoudige bediening, snelle installatie en lage prijs is het WRS regelsysteem een zeer aantrekkelijke oplossing.

Publicatiedatum: 13 augustus 2011

Meer informatie: www.wolf-klimaattechniek.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.