Bereken de prijs van uw gietvloer met de prijsindicatie-tool

Wat kost een gietvloer? Bij C. Kornuyt BV berekent u de prijs van uw eigen gietvloer met de prijsindicatie-tool.

Gepubliceerd: 31 maart 2014

Iedereen die navraag doet naar de gietvloeren, bedrijfsvloeren en industrievloeren zijn enthousiast over de mogelijkheden en keuzes. Maar de vraag die daarop volgt is steevast 'wat kost deze vloer?' en 'wat is de prijs van die extra opties?'. Het antwoord is meestal niet gemakkelijk te achterhalen omdat er veel factoren van invloed zijn op de prijs. Bij C. Kornuyt BV willen de klant tegemoet komen met het antwoord op de vraag hoe duur zo'n vloer is en dit op een eenvoudige en snelle manier prijs geven. Hoe we dat gaan doen? Met onze recent ontwikkelde primeur, de prijsindicatie-tool. Ik kan u vertellen dat de eerste reacties van de gebruikers zeer positief zijn!

De wijze waarop een gietvloer gelegd kan worden en wat deze vloer kost, is van veel factoren afhankelijk. De ondergrond is uiteraard van invloed, de eisen waaraan de vloer moet voldoen, de grootte van het oppervlak en ga zo maar door. Vanuit al deze verschillende variabelen wordt de uiteindelijke prijs berekend. Veel bedrijven zijn bang om hun prijs openbaar te maken en op hun site te zetten. Wij willen juist transparant en eerlijk zijn tegenover onze klanten, ze krijgen tenslotte ook een eerlijke prijs.

C. Kornuyt BV heeft een applicatie ontwikkeld om online simpel, snel en geheel vrijblijvend een indicatieprijs voor een vloer met bijbehorende specificaties naar wens te achterhalen. Extra opties waar de vloer aan moet voldoen, zoals antislip of decoratieve afwerking, kunnen allemaal geselecteerd worden en worden meteen doorberekend in de uiteindelijke indicatieprijs. Een groot pluspunt van deze applicatie is dat, wanneer u niet tevreden bent met de indicatieprijs, u het gewoon opnieuw kunt proberen met andere opties. U zit dus helemaal nergens aan vast!

Als u een interessante indicatieprijs krijgt, kunt u meteen, zonder nog een keer alle gegevens in te voeren, een offerte aanvragen. Als u de offerte aanvraagt worden de eerder ingevulde gegevens automatisch meegestuurd. Wanneer zij extra informatie nodig hebben, zoals bijvoorbeeld foto’s van de situatie, om tot een uiteindelijke prijs te komen, nemen ze, voordat ze de offerte versturen, contact met u op.

Momenteel is de prijsindicatie-tool alleen geschikt om voor vloeren een indicatieprijs te berekenen. Er wordt hard gewerkt om deze applicatie ook beschikbaar te maken voor alle andere specialismen, als u dus op zoek bent naar de prijzen van andere diensten die ze bij Kornuyt aanbieden raden ze u aan om de prijsindicatie-tool goed in de gaten te houden. Uiteraard kunt u hiervoor ook gewoon contact opnemen.

Hier vindt u de prijsindicatie-tool van C. Kornuyt BV.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.