BTicino Sfera buitenposten: techniek en design komen samen

BTicino breidt het assortiment uit met de nieuwe serie Sfera New buitenposten.

Gepubliceerd: 07 februari 2013

De nieuwe serie Sfera New buitenposten buitenposten vallen niet alleen op door gebruiksgemak, veiligheid en esthetische vormgeving, maar ook door hun technische eigenschappen. Zo zorgt de dag/nachtcamera voor een goede zichtbaarheid in het donker. Deze camera heeft een groot bereik, waardoor gebruikers een ruim en duidelijk beeld van de omgeving hebben. De buitenposten voldoen aan de criteria voor levensloopbestendig wonen en zijn verkrijgbaar met verschillende gebruiksvriendelijke toegangscontrole systemen. BTicino levert de nieuwste buitenposten in stijlvolle designs en kleuren, die aansluiten op de huidige woontrends.

De Sfera 'All Metal' is uitgevoerd in een aluminiumlook, 'All White' is fris wit en 'All Street' is de tegenhanger in antraciet. BTicino ontwikkelde daarnaast Sfera 'Robur'™, speciaal geschikt voor montage in een vandalismegevoelige omgeving. Deze uitvoering beschikt over dezelfde technische eigenschappen als de Sfera New buitenpost, maar heeft daarnaast een hoge slagvastheid conform IK 10.

Technische eigenschappen
Dankzij een geavanceerde videofunctie van de dag/nachtcamera, garandeert de infrarode LED en filter ook bij beperkte lichtomstandigheden een optimale zichtbaarheid. De breedhoeklens van de camera heeft een verticaal bereik van 96° en een horizontaal bereik van 135°. Hierdoor hebben bewoners altijd een ruim beeld van de omgeving. Voor de toegangscontrole heeft de gebruiker de keus uit een badgelezer, gecodeerd toetsenbord of biometrische lezer van digitale vingerafdrukken. Deze mogelijkheden zijn alle drie eenvoudig te programmeren en gebruiken. Dankzij het BTicino 'Design for All' concept bieden Sfera buitenposten ook maximaal gebruikscomfort voor gebruikers met auditieve of visuele beperkingen. De nieuwe teleloopfunctie zorgt ervoor dat mensen met een hoorapparaat alle auditieve signalen kunnen opvangen.

Montage
In tegenstelling tot andere buitenposten kunnen Sfera buitenposten zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. Ook bij verticale plaatsing is de positionering van de modules zeer gebruiksvriendelijk. De buitenposten beschikken daarnaast over verschillende frontale mogelijkheden, zodat de configuratie en volumeregeling op de voorkant van de buitenpost eenvoudig ingesteld kunnen worden. Bekijk de animatie op het YouTube kanaal van Legrand Nederland of check voor meer informatie www.bticino.nl. Op deze site staan ook drie nieuwe lifestylefilms over de voordelen van het BTicino My Home woningautomatisering systeem.

Meer informatie: www.bticino.nl

Publicatiedatum: 8 februari 2013

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.