BTicino zorgt voor een revolutie in de wereld van de geconnecteerde binnenpost

Classe 300EOS with Netatmo, de eerste geconnecteerde binnenpost met geïntegreerde spraakassistent Amazon Alexa.

Gepubliceerd: 01 december 2021

BTicino introduceert de Classe 300EOS with Netatmo, een revolutionaire geconnecteerde binnenpost waarvan de naam – The Evolution Of Smart – op zich al refereert naar de vooruitgang die BTicino de laatste jaren heeft geboekt met de ontwikkeling van oplossingen voor de geconnecteerde woning.

De Classe 300EOS with Netatmo is immers de eerste geconnecteerde intercom met geïntegreerde Amazon Alexa die volledig kan worden beheerd met de daartoe voorziene app of via stembediening.

Deze unieke technologie, die alle functies van een binnenpost combineert met het potentieel van stembediening, zorgt voor een ongeziene gebruikservaring.

Met de nieuwe geconnecteerde intercom van BTicino kunnen alle klassieke videofoonfuncties (bv. een poort openen) via stembediening beheerd worden en kan ten volle geprofiteerd worden van de vele andere functies van Amazon Alexa die zijn geïntegreerd in een BTicino-systeem, zoals het bedienen van verlichting, contactdozen en rolluiken. Zo wordt de videofoon het controlecentrum van de slimme woning.

Het is bovendien mogelijk om de apparaten uit het Netatmo-beveiligingsassortiment (bv. wifi-camera's) te beheren en zo een eenvoudig en intelligent beveiligingssysteem te creëren.

De Classe 300EOS with Netatmo werd recentelijk bekroond met de prestigieuze iF Design Award.

Meer informatie: www.legrand.nl

%MCEPASTEBIN%

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.