Comelit 316 Touch: deurstation met gevoel

Comelit introduceert een volledig nieuw concept deurstations met touch-technologie: de 316 Touch.

Gepubliceerd: 31 januari 2014

Het nieuwste paneel van Comelit komt op de markt in twee uitvoeringen, die zijn uitgerust met een 8”-scherm en gepatenteerde touch-technologie. 316 Touch heeft een zeer eigentijds design en is effectief voor projecten waar bewoners vaak verhuizen. Alle digitale panelen uit de 316-serie kunnen namelijk op afstand worden beheerd via een internetverbinding. Dit levert een behoorlijke kostenbesparing op ten opzichte van traditionele digitale naam-nummer deurstations.

Vandaalbestendig

De deurstations zijn vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal en voorzien van energiezuinige elektronica, waaronder ledverlichting en een naderingssensor. De stations met sensitive touch-technologie hebben geen bewegende delen meer, waardoor de bedrijfszekerheid is toegenomen. Het touchscreen is voorzien van een IK9 gelaagd display. Met name deze eigenschap maakt 316 Touch vandaalbestendig.

Communiceren via het scherm is zeer eenvoudig geworden door de vele opties, waaronder taalkeuze, berichten, simpel zoeken op huisnummer of naam. Het is ook mogelijk om verschillende namen onder één huisnummer vast te leggen. De uitstraling maakt de 316 Touch robuust en stijlvol.

De 316 panelen zijn sinds oktober 2013 leverbaar via alle Elektro Technische Groothandels (ETG). Deze distributie is mogelijk, omdat een elektro-installateur de 316 Touch zonder uitgebreide ondersteuning kan installeren.

Meer informatie: www.comelit.nl.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.