Design en innovatie komen samen in nieuwste BTicino binnenposten

Legrand Nederland breidt haar BTicino deurcommunicatie uit met een aantal nieuwe binnenposten in de serie Axolute en Polyx.

Gepubliceerd: 27 juni 2010

Het ontwerp van Axolute Nighter en Whice is uitgevoerd met veel glas en een touchbediening, die aansluit bij de huidige trend in consumentenelectronica. Met de introductie van drie nieuwe Polyx binnenposten bestaat deze serie nu uit zes modellen, variërend van een eenvoudige audio binnenpost tot een kleurenvideo binnenpost met geheugenfunctie.

Het oppervlak van de Axolute Nighter en Whice, geheel uitgevoerd in wit of zwart, bestaat uit een volledig vlakke glasplaat van 8 mm dikte. Deze binnenposten zijn voorzien van een hoogwaardig 8''kleuren LCD-scherm en een touchbediening. Het licht aanraken van de LED volstaat om de betreffende functie te activeren. De Axolute binnenposten beschikken ook over specifieke bedieningsmogelijkheden voor het My Home woningautomatiseringssysteem van BTicino. Dit merk levert met de binnenposten Axolute Nighter en Whice een nieuwe standaard in het luxe segment. Combinatie met Axolute buitenposten zorgt voor een maximale integratie van deurcommunicatie.

Drie nieuwe Polyx handsfree modellen

Met de introductie van de Polyx audio, de Polyx video basic en de Polyx video is de serie Polyx binnenposten uitgebreid tot zes modellen. Alle modellen zijn uitgevoerd in een modern design, bestaande uit een creme witte behuizing. Ze communiceren handsfree en de uitvoeringen met een beeldscherm zijn voorzien van een kleuren LCD-beeldscherm.

De Polyx audio geldt als de audio-oplossing voor handsfree communiceren. De Polyx video basic beschikt over alle bedieningsmogelijkheden voor deurcommunicatie.

Design for all

De nieuwe Polyx video binnenpost is voorzien van het certificaat 'design for all'. Dit certificaat garandeert het gebruik door een zeer brede groep mensen. Zo is deze uitvoering dankzij de 3D symbolen en/of een grote opdruk op de bedieningstoetsen, een LED-signalering en de zogenaamde 'loopfunctie' ook geschikt voor gebruik door visueel en auditief gehandicapten. Kijk voor meer informatie op de geheel vernieuwde website www.bticino.nl.

Legrand Nederland

Legrand Nederland B.V. in Boxtel is onderdeel van de wereldwijd opererende Legrand Group. Met een omzet van bijna 4 miljard euro en vestigingen in meer dan 60 landen behoort Legrand tot één de wereldmarktleiders op het gebied van laagspanningsinstallaties en datanetwerken. In Nederland bedient Legrand de markt van de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouwers en industrie. Of het nu gaat om schakel- en verdeelinrichtingen, datanetwerken, kabeldraagsystemen of schakelmateriaal: de systemen van Legrand zijn optimaal op elkaar afgestemd en kunnen daardoor eenvoudig, veilig en snel worden gemonteerd.

Publicatiedatum: 28 juni 2010

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.