Gerelateerde suggesties:

Vercoma IP deurvideo systeem iPlus

31 januari 2013
Vercoma IP deurvideo systeem iPlus wordt uitgebreid met de M700.
LEES VERDER

Ons volledig IP deurvideo systeem iPlus wordt uitgebreid met de M700: een 7' touchscreen deurvideo toestel met KNX gateway. Het prototype daarvan laten wij u graag zien tijdens de beurs.

Dat touchscreens overal een gemeengoed geworden zijn is overduidelijk.

Al in 2006 was Vercoma de eerste deurintercom leverancier met een touchscreen belpaneel buiten bij de entree. Het prestigieuze studenten appartementencomplex 'De Bisschoppen' in Utrecht had de primeur en zorgde ervoor dat ons touchscreen belpaneel V-Touch® de standaard vormde voor innovatieve deurintercom panelen. In 2008 leverde Vercoma al projecten met een revolutionair deurvideo systeem: volledig IP gestuurd zonder centrale server.

Dit zorgde ervoor dat de huidige standaard op IP deurvideo werd gezet. Ondertussen zijn in Nederland alleen al bijna 5.000 woningen voorzien van een Golmar iPlus IP deurvideo monitor. De volgende fase dient zich nu aan: een touchscreen bij de entree als aanbelpaneel en een touchscreen binnen als deurvideo terminal: het is allemaal mogelijk met iPlus van Golmar.

Om IP deurvideo op de juiste manier toe te passen hebben wij in onze beginfase de markt uitvoerig geraadpleegd om te weten waar de behoeftes liggen. Eén collectief data IP netwerk in appartementengebouwen gaat verder dan het combineren van deurintercom met TV, GSO, internet en telefonie over dezelfde bekabeling. De interactie tussen de gebouwbeheerder en de bewoner, de koppeling naar domotica toe en energie bewustwording zijn nog maar het begin van deze nieuwe ontwikkelingen.

Hergebruik van bestaande intercom kabel naar 2 draads deurvideo houdt deze kabel nog steeds, alleen bruikbaar voor deurcommunicatie, met en zonder beeld. IP biedt onwaarschijnlijk veel mogelijkheden.

Meer informatie: www.vercoma.nl

Publicatiedatum: 1 februari 2013

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!