..........
shadow_fix

Ophoogsysteem galerijen St. Willibrordusstraat te Berghem

In september 2011 is begonnen met het renoveren van het complex aan de St. Willibrordusstraat.

Aangezien het een gebouw is met overwegend bewoners op leeftijd, was het belangrijk een ophoogsysteem aan te brengen die de hoge opstap tussen de galerij en de woning kan overbruggen. Woningcorporatie Mooiland Maasland kwam al snel uit bij een van de Triflex systemen.

Het Triflex ophoogsysteem is een ophoogsysteem voor balkons, terrassen en galerijen. Alle voorkomende details worden gemakkelijk waterdicht en naadloos afgewerkt. Niet alleen wordt de drempelhoogte weggenomen, maar het bouwwerk wordt daarnaast meteen duurzaam beschermd. Het systeem is licht in gewicht en kan, in tegenstelling tot de meeste ophoogsystemen, worden voorzien van vele kleurvariaties met een goede antislip. Door de snelle uitharding van de producten is de overlast voor de bewoners beperkt.

In november 2011 heeft de erkende Triflex applicateur de firma Meekelenkamp Kunststof Techniek BV uit Zeeland (N-Br) in opdracht van de aannemer, de opgehoogde galerijen opgeleverd.

Men is dus op tijd 'winterklaar' geweest, zodat de bewoners zich met een gerust hart veilig op de aangebrachte antislip afwerking kunnen bewegen.

Publicatiedatum: 23 februari 2012

Meer informatie: www.triflex.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam