Slimbouwen Award voor SpeeTile WARP Systems

Montagesysteem vloer- en wandverwarming SpeeTile WARP Systems bekroond met Slimbouwen Award.

Gepubliceerd: 09 oktober 2013

Op 19 september 2013 jl. heeft WARP Systems tijdens de bijeenkomst van Slimbouwen de Slimbouwen Award gewonnen. De prijs werd toegekend aan de SpeeTile. WARP werkt samen met BASF aan een nieuwe sneldrogende en goedgeleidende mortel en eventueel in combinatie met een isolerende laag van Bluedeck kan een superlaag vloerverwarmingssysteem worden gebouwd. Het product is ook in te zetten als basis voor wandverwarming. Met het product richt WARP Systems zich op de renovatiemarkt waar opbouwhoogte een grote rol kan spelen.

Omdat montagetijd kostbaar is en afval verspilling, brengt WARP systems BV een revolutionair montagesysteem voor vloer- en wandverwarming op de markt.

Met een zeer lage opbouwhoogte van 12 mm en een buisdiameter van 10 mm is het WARP SpeeTile systeem uitermate geschikt als verwarming- en koelsysteem voor renovatieprojecten. Daarnaast gedraagt het systeem zich in wand- of plafondverwarming/koelsysteem als een lichte wapening voor het stucwerk.

Het systeem zorgt door middel van lichte elementen met een eenvoudig kliksysteem voor een snelle aanleg. Delen die uit het systeem verwijderd worden kunnen op andere plaatsen worden hergebruikt. De gepatenteerde uitrekbare vloer zorgt ervoor dat uw M2  vloeroppervlak gelijk zijn aan de door u benodigde M2 SpeeTile.

SpeeTile zijn kunststof matten van 75 x 120 cm met een dikte van 12 mm. De matten zijn door hun formaat en lichte gewicht van 1,2 kg eenvoudig op de verwerkingsplaats te brengen. Per tegel wordt een montageplug meegeleverd zodat u in de meeste gevallen geen extra montagematerialen hoeft aan te schaffen. Het product is gemaakt van een gerecyclede kunststof wat een positief effect heeft op de C02 footprint. Het SpeeTile systeem is ontwikkeld voor de 10mm WARP ThermoTube. De WARP ThermoTube wordt geleverd in lengtes van 240 en 80 meter. De maximale buislengte per groep bedraagt 80 meter.

Het WARP speeTile systeem is als bijverwarmingssysteem te gebruiken als het droog onder laminaat wordt gelegd. In combinatie met het WARP aluminium profiel kan het droogsysteem worden ingezet als hoofdverwarming. Bij toepassing in een natsysteem zorgt de open structuur van de tegels voor een perfecte hechting van de gietvloer met de basisvloer.

Meer informatie: www.warp-systems.nl.

Publicatiedatum: 10 oktober 2013

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.