Buitenvoegen weer als nieuw

Buitenvoegen worden jaar in jaar uit blootgesteld aan invloeden van buitenaf zoals regen, wind, vorst en warmte. Met als gevolg gebarsten en afbrokkelende buitenvoegen.

Gepubliceerd: 18 september 2009

Dit repareren was voorheen een lastige, tijdrovende en vervelende klus. Alabastine heeft een oplossing ontwikkeld om al dit soort beschadigingen snel en onzichtbaar te repareren.

Voegenreparatie is een kant-en-klaar reparatiemiddel om gemakkelijk en snel buitenvoegen te repareren. Je hoeft het zelfs niet eens meer vooraf te mengen. Voegenreparatie zit in een koker, waardoor het gemakkelijk en precies aan te brengen is. Het heeft een uitstekende hechting, is weersbestendig en geeft een duurzaam resultaat. 

Je gevels gaan er weer mooi uitzien. Verkrijgbaar in de betere bouwmarkt en doe-het-zelf zaak. Kijk ook op www.alabastine.nl.

Publicatiedatum: 16 september 2009.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.