Panther: Poortsluiter voor muur en paal

Met de introductie van de Panther verbreedt Locinox het gamma van de poortsluiters. De compacte all-round hydraulische poortsluiter is specifiek ontwikkeld voor muur- en paalsituaties.

Geplaatst door: Locinox

Met de introductie van de Panther verbreedt Locinox het gamma van de poortsluiters. De compacte all-round hydraulische poortsluiter is specifiek ontwikkeld voor muur- en paalsituaties.

Ondanks de steeds groeiende vraag blijven poortsluiters een relatief onbekende troef, hoewel ze van onschatbare waarde zijn voor de totaalbeveiliging van jouw perimeter. Na elke passage keert je poort terug naar de veilige gesloten toestand. Zo blijven indringers buiten en hou je alles wat je lief is binnen.

Met een breed gamma aan mogelijkheden dankzij een dozijn vernieuwende poortsluiters scheert Locinox al jaren hoge toppen in de nichemarkt: duurzame producten met een constante sluitsnelheid in alle weersomstandigheden, comfortabele werking en honderd procent bescherming. Meer dan zijn collega’s beantwoordt de nog steeds jonge Panther aan een specifieke uitdaging in de nichemarkt.

Muur en paal

Waar Lion, Rhino of de onzichtbare Interio steevast op poorten worden gemonteerd, is er dankzij de Panther eindelijk een oplossing voor muur- en paalsituaties. De Panther kan eenvoudig boven de poort of tussen twee pilaren worden geïnstalleerd met behulp van de gepatenteerde Quick-Fix en de snelheid en eindslag zijn nauwkeurig naar ieders wens in te stellen. De poortsluiter en het scharnier aligneren perfect met de poort voor een uiterst efficiënte werking en garanderen sluiting over de volledige 120° openingshoek.

Brooddoosje

Het compacte design, niet groter dan een brooddoosje, heeft een kras- en roestvrije geanodiseerde aluminium behuizing en zorgt voor een discrete en esthetische afwerking. Zoals elke poortsluiter in het Locinox-gamma is de Panther extreem weersbestendig, tot meer dan 500.000 keer getest en voldoet het aan ADA-, PMR- en ROSPA-normen.

Voor meer informatie, klik hier.

LOCINOX

Dankzij voortdurende innovatie, extreme duurzaamheid en een klantgerichte aanpak zijn wij erin geslaagd om de wereldleider in hekwerk- en poortbeslag te worden. Onze hoogwaardige oplossingen zijn eenvoudig te installeren, bieden gemoedsrust en worden binnen 24 uur na bestelling over de hele wereld verzonden.

Bedrijvengids Geplaatst door
Locinox

Locinox

Mannebeekstraat 21, 8790  Waregem

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Locinox
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.