Knauf Insulation introduceert nieuw rekenprogramma K.I.T.S.S.

Knauf Insulation introduceert het compleet nieuwe rekenprogramma K.I.T.S.S., het Knauf Insulation Technical Support System.

Gepubliceerd: 16 juni 2011

Met dit uitgebreide en doeltreffende zoeksysteem, is het eenvoudig om Rc- berekeningen voor bouwkundige constructies te maken en technische en praktische informatie te vinden voor iedere toepassing. Bereken eenvoudig de effectieve energiebesparing van ieder project.

Knauf Insulation is de snelst groeiende isolatiefabrikant met het meest gevarieerde aanbod aan isolatieproducten en is toegewijd om op gebied van duurzaamheid vooraan te staan. Knauf Insulation is continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe methoden en technologieën om duurzame oplossingen te creëren voor energie efficiënte gebouwen. Met het nieuwe rekenprogramma, kan eenvoudig de effectieve energiebesparing en de beste isolatie oplossing berekend worden.

K.I.T.S.S. zal enkel online beschikbaar zijn, daar dit vele voordelen heeft voor de gebruiker; het programma is altijd up-to-date met alle productinnovaties er in opgenomen, in lijn met de verscherpte eisen en ontwikkelingen in de markt. Daarnaast is het programma gebruiksvriendelijker en wordt alle gewenste informatie in slechts enkele clicks overzichtelijk weergegeven. Tot slot is de Rc-berekening eenvoudig op te slaan of uit te printen. Kortom, u heeft alles bij de hand wat u nodig heeft.

De mogelijkheden met K.I.T.S.S. zijn zeer uitgebreid. Voor iedere toepassing kunt u de beste oplossing berekenen met het volledige gamma isolatieproducten van Knauf Insulation.
- Rc berekening maken van diverse bouwkundige constructies
- Per constructie de beste isolatie oplossingen
- Per productgamma de constructie waarin de producten toegepast kunnen worden
- Productinformatie en productbladen
- Verwerkingsvoorschriften
- Bestekteksten

Publicatiedatum: 15 juni 2011
Meer informatie: www.knauf.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.