Innovatie spouwmuren Knauf Insulation: Cavitec 032 Premium

Knauf Insulation, de snelst groeiende isolatiefabrikant, introduceert de beste oplossing voor spouwmuren in een milieuvriendelijk product.

Gepubliceerd: 06 juni 2012

Het assortiment minerale wolproducten met ECOSE® Technology is uitgebreid met een uniek product. ECOSE Technology is een nieuw, revolutionair formaldehydevrij bindmiddel gebaseerd op duurzame grondstoffen in plaats van petrochemische derivaten. De technologie vermindert de productie-energie en levert superieure duurzaamheid voor het milieu.

Met de aanscherping van de EPC-eis naar 0,6, is het belangrijk om te blijven ontwikkelen. Knauf Insulation introduceert een uniek product voor spouwmuren: Cavitec 032 Premium.
Door de optimale samenstelling van deze glaswolplaat met ECOSE Technology, wordt de hoogste Rc-waarde bereikt met een dunnere isolatieplaat; bereik een Rc-waarde van 3,5 m2.K/W met slechts 100 mm dik. Deze milieuvriendelijke isolatie is de beste oplossing voor een hoogwaardig thermisch geïsoleerde spouwmuur.

De Cavitec 032 Premium zet een nieuwe norm in isolatieoplossingen die aan de optimale thermische prestatie vereisten moeten voldoen:
- Hoogste Rc-waarde met een dunnere isolatieplaat
- De beste oplossing voor spouwmuren, dankzij de unieke samenstelling van het product
- Prettige verwerking dankzij hoge densiteit en ECOSE Technology

Meer informatie: www.knaufinsulation.nl.

Publicatiedatum: 6 juni 2012

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.