..........
shadow_fix

Innovatie spouwmuren Knauf Insulation: Cavitec 032 Premium

Knauf Insulation, de snelst groeiende isolatiefabrikant, introduceert de beste oplossing voor spouwmuren in een milieuvriendelijk product.

Het assortiment minerale wolproducten met ECOSE® Technology is uitgebreid met een uniek product. ECOSE Technology is een nieuw, revolutionair formaldehydevrij bindmiddel gebaseerd op duurzame grondstoffen in plaats van petrochemische derivaten. De technologie vermindert de productie-energie en levert superieure duurzaamheid voor het milieu.

Met de aanscherping van de EPC-eis naar 0,6, is het belangrijk om te blijven ontwikkelen. Knauf Insulation introduceert een uniek product voor spouwmuren: Cavitec 032 Premium.
Door de optimale samenstelling van deze glaswolplaat met ECOSE Technology, wordt de hoogste Rc-waarde bereikt met een dunnere isolatieplaat; bereik een Rc-waarde van 3,5 m2.K/W met slechts 100 mm dik. Deze milieuvriendelijke isolatie is de beste oplossing voor een hoogwaardig thermisch geïsoleerde spouwmuur.

De Cavitec 032 Premium zet een nieuwe norm in isolatieoplossingen die aan de optimale thermische prestatie vereisten moeten voldoen:
- Hoogste Rc-waarde met een dunnere isolatieplaat
- De beste oplossing voor spouwmuren, dankzij de unieke samenstelling van het product
- Prettige verwerking dankzij hoge densiteit en ECOSE Technology

Meer informatie: www.knaufinsulation.nl.

Publicatiedatum: 6 juni 2012

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam