Nieuw: Metaglas Methermo schuifpuien met volledig open hoek

De serie Methermo® schuifpuien van Metaglas is uitgebreid met een hoekopstelling waarbij ook de hoek volledig geopend kan worden.

Gepubliceerd: 10 december 2013

Door de verbeterde lichte bediening kunnen de Methermo schuifpuien daarnaast in extra grote afmetingen worden uitgevoerd.

Met de nieuwe hoekopstelling van Methermo schuifpuien, die volledig open kan, is het contact tussen binnen en buiten optimaal en zijn er nog meer ontwerp mogelijkheden. De vaste en schuivende elementen zijn onbeperkt aan elkaar te koppelen, zodat bijzondere glasgevels kunnen worden gerealiseerd. Metaglas verbeterde de lichte bediening, waardoor de zeer grote glaspanelen eenvoudig en goed te openen zijn. 

Methermo schuifpuien zijn zeer slank gedetailleerd en de aluminium profielen kunnen volledig worden ingebouwd in wanden, vloeren en plafonds. Alleen de slanke overlap van de schuifelementen van 48 mm breed is zichtbaar. Hierdoor is het systeem geheel drempelloos en is alleen het glasvlak zichtbaar. Van vloer tot plafond, van muur tot muur. Slank, esthetisch en praktisch. Door de minimale profilering is de toetreding van daglicht maximaal en het uitzicht onbeperkt.

Meer informatie: www.metaglas.nl

Publicatiedatum: 10 december 2013.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.