Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Renovatie terrassen Triflex

07 september 2012
Terrassen Zilverzijde aan de Erasmusweg in Den Haag.
LEES VERDER

Het appartementencomplex Zilverzijde aan de Erasmusweg in Den Haag kenmerkt zich door de moderne architectuur. Door de volledige glazen voorgevels schijnt de zon diep de glaswoning in en er ontstaat een directe relatie met de omgeving.

De terrassen aan de achterzijde van het gebouw, zijn tijdens de bouw voorzien van een zandkleurig coatingsysteem. Er ontstonden al snel lekkageproblemen in de woningen en parkeergelegenheid, doordat er geen scheuroverbruggend systeem toegepast werd. Door het ontbreken van een finishlaag zorgde het losliggende zand voor veel vervuiling in de woningen.

Triflex heeft in samenwerking met Multi Protect Nederland circa 3 maanden na oplevering de terrassen gerenoveerd door het aanbrengen van het Triflex BTS-P systeem. Dit is een gewapend PMMA systeem en hierdoor scheuroverbruggend, gegarandeerd waterdicht en bestand tegen uv-straling. Daarnaast is het systeem voorzien van een finishlaag, waardoor de instrooiing niet losligt en geen vervuiling veroorzaakt in de woningen.

Om de specifieke wens, een zandkleurige uitstraling, van de opdrachtgever en architect te bewerkstelligen, is er gebruik gemaakt van blank kwartszand en een transparante finish.

Projectdetails
- Project: Terrassen Zilverzijde aan de Erasmusweg
- Plaats: Den Haag
- Systeem: Triflex BTS-P
- Opdrachtgever: Ceres Projecten
- Architect: Atelier Kempe Thill
- Applicateur: Multi Protect Nederland
- Opgeleverd: Juni 2012
- Oppervlak: 700 m²

Bijzonderheden: Het Triflex systeem is rechtstreeks op de bestaande afwerking aangebracht, waardoor de overlast voor de bewoners tot een minimum is beperkt.

Meer informatie: www.triflex.nl

Publicatiedatum: 5 september 2012

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

ZOEKSUGGESTIES