Renovatie terrassen Triflex

Terrassen Zilverzijde aan de Erasmusweg in Den Haag.

Gepubliceerd: 07 september 2012

Het appartementencomplex Zilverzijde aan de Erasmusweg in Den Haag kenmerkt zich door de moderne architectuur. Door de volledige glazen voorgevels schijnt de zon diep de glaswoning in en er ontstaat een directe relatie met de omgeving.

De terrassen aan de achterzijde van het gebouw, zijn tijdens de bouw voorzien van een zandkleurig coatingsysteem. Er ontstonden al snel lekkageproblemen in de woningen en parkeergelegenheid, doordat er geen scheuroverbruggend systeem toegepast werd. Door het ontbreken van een finishlaag zorgde het losliggende zand voor veel vervuiling in de woningen.

Triflex heeft in samenwerking met Multi Protect Nederland circa 3 maanden na oplevering de terrassen gerenoveerd door het aanbrengen van het Triflex BTS-P systeem. Dit is een gewapend PMMA systeem en hierdoor scheuroverbruggend, gegarandeerd waterdicht en bestand tegen uv-straling. Daarnaast is het systeem voorzien van een finishlaag, waardoor de instrooiing niet losligt en geen vervuiling veroorzaakt in de woningen.

Om de specifieke wens, een zandkleurige uitstraling, van de opdrachtgever en architect te bewerkstelligen, is er gebruik gemaakt van blank kwartszand en een transparante finish.

Projectdetails
- Project: Terrassen Zilverzijde aan de Erasmusweg
- Plaats: Den Haag
- Systeem: Triflex BTS-P
- Opdrachtgever: Ceres Projecten
- Architect: Atelier Kempe Thill
- Applicateur: Multi Protect Nederland
- Opgeleverd: Juni 2012
- Oppervlak: 700 m²

Bijzonderheden: Het Triflex systeem is rechtstreeks op de bestaande afwerking aangebracht, waardoor de overlast voor de bewoners tot een minimum is beperkt.

Meer informatie: www.triflex.nl

Publicatiedatum: 5 september 2012

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.