Rockpanel introduceert XL rabatdelen

Nieuw gepatenteerd bevestigingssysteem

Gepubliceerd: 29 september 2011

Rockpanel introduceert nieuwe rabatdelen die het klassieke concept uitbreiden met eigenschappen als een stabiel karakter, donkere kleuren, brede maatvoering, licht van gewicht en innovatieve bevestiging. Het nieuwe assortiment Rockpanel Lines2 is beschikbaar in een smalle S en extra brede XL variant, in diktes 8 en 10 mm en in een uitgebreid assortiment RAL kleuren. Daarnaast ontwikkelde en patenteerde Rockpanel een clip voor een nieuwe blinde bevestigingsmethode.

Door zijn stenen oorsprong (vulkanisch gesteente basalt) is Rockpanel zelfs stabieler dan beton. De producten zetten nagenoeg niet uit en krimpen niet als gevolg van temperatuurveranderingen. Deze eigenschap maakte de XL rabatdelen mogelijk die bijna twee keer zo breed zijn als de traditionele maatvoering. De extra brede rabatdelen
hebben als grote voordeel dat de installatie veel sneller gaat en minder arbeidsintensief is. Bovendien kunnen verschillende breedtes rabatstroken met elkaar worden gecombineerd voor een bijzonder lijnenspel.

De Lines2 10 (mm) rabatdelen kunnen blind op de gekende traditionele manier, met ringnagels of platkop schroeven worden bevestigd. Daarnaast kunnen Lines2 8 (mm) rabatdelen op een innovatieve wijze blind worden bevestigd met een door Rockpanel ontwikkelde bevestigingsclip. De bevestigingsclip zorgt niet alleen voor nog betere ventilatie en een duurzamere achterconstructie, maar maakt ook individuele demontage van de panelen mogelijk.

Het nieuwe Lines2 kleurenassortiment is afgestemd op hedendaagse trends en varieert van donkergrijs, terrabruin en donkergroen tot ivoor, crème en gebroken wit. Allemaal gedefinieerd als RAL kleur voor een perfecte aansluiting bij schilderwerk. Op aanvraag kan bovendien elke gewenste RAL of NCS kleur op verzoek worden geleverd.

Publicatiedatum: 30 september 2011

Meer informatie: www.rockpanel.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.