KONE lanceert wereldwijd nieuwe liften

Verbeterde liftportefeuille zet sector op zijn kop.

Gepubliceerd: 14 juni 2012

KONE introduceert een nieuwe lift. De lift onderscheidt zich door toonaangevend lager energieverbruik, hoger ritcomfort, nieuwe ontwerpen en verbeterde maatvoering. De nieuwe lift heeft grote impact op de duurzaamheidprestaties van nieuwbouw- en moderniseringstrajecten.

De vernieuwde producten zullen in de tweede helft van 2012 in Europa en Azië beschikbaar zijn en vanaf 2013 in Amerika. De nieuwe serie bestaat uit een machinekamerloze KONE MonoSpace® voor de wereldwijde markt en een KONE MiniSpace met een kleine machinekamer voor de Aziatische markt.

Matti Alahuhta, President en CEO van KONE Corporation: 'De nieuwe lift is 35 procent energie-efficiënter dan de vorige toonaangevende liften van KONE. Daarmee hebben wij vanaf 2008 een energiebesparing van 70 procent gerealiseerd. De verbeteringen worden mogelijk gemaakt door de geheel vernieuwde KONE EcoDisc®-machine, een zeer efficiënte aandrijving en verbeterde standby oplossingen.

Superieur ritcomfort
De vernieuwde KONE EcoDisc®-machine, aangevuld met een nieuwe regeling, vernieuwd remsysteem, nieuw ontworpen ophanging en een verbeterde cabinestructuur, zorgen voor een superieur ritcomfort. 'Dit betekent dat het geluidsniveau, zowel binnen als buiten de liftcabine, zo laag mogelijk is, de gebruiker geen trillingen ervaart en de stopnauwkeurigheid zeer hoog is. Dit zijn aspecten die onderdeel zijn van een positieve gebruikerservaring', aldus Wim Koster, directeur KONE Nederland. Om de partnerschap gedachte met de klant te onderstrepen wordt er bij iedere KONE lift een uitgebreide ritcomfortmeting gedaan. Dit gebeurt voordat de lift wordt overgedragen aan de klant. Een unieke service in de liftindustrie.

Energiebesparing
De vastgoedsector is veeleisend als het gaat om energie-efficiëntie en duurzaamheidcertificaten, zoals LEED en BREEAM. Met de nieuwe serie liften komt KONE haar klanten tegemoet. Als eerste bedrijf in de liftensector hebben de volume liften van KONE een A-klasse energielabel gekregen volgens de VDI 4707 richtlijn, het referentiepunt voor de energiezuinigheid van liften.

Nederlandse lancering
KONE lanceert op donderdag 14 juni 2012 de vernieuwde liften in Nederland. Tijdens een groot spektakel maken relaties en klanten kennis met de mogelijkheden van de nieuwe liften. Het evenement vindt plaats van 16.00 uur tot 19.00 uur op het hoofdkantoor van KONE Nederland, Rijn 10 te Den Haag.

Publicatiedatum: 15 juni 2012

Meer informatie: www.kone.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.