Rentokil behaalt certificaat Keurmerk Plaagdiermanagement

Rentokil Pest Control heeft het Keurmerk Plaagdiermanagement uitgereikt gekregen.

Gepubliceerd: 28 juni 2012

Deze norm is speciaal voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren en adviezen geven ter voorkoming en bestrijding van plaagdieren en hout- aantastende organismen zoals houtworm.

Het doel van het Keurmerk Plaagdiermanagement is om het imago van de Plaagdiermanagement-branche te verhogen door het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening. Ook maakt de norm inzichtelijk dat het gecertificeerde bedrijf zorg draagt voor de veiligheid van mens en milieu en voldoet aan alle relevante wetgeving bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Daarnaast werken de gecertificeerde bedrijven volgens Integrated Pest Management om het gebruik van biociden tot een minimum te beperken en waar mogelijk zelfs te voorkomen.

Het NVPB zal na uitgifte van het certificaat periodieke controles uitvoeren, waarin wordt vastgesteld of het gecertificeerde bedrijf nog aan de norm voldoet. Na drie jaar volgt een nieuwe beoordeling.

Naast het Keurmerk Plaagdiermanagement is Rentokil ook ISO 9001:2008 en VCA** gecertificeerd. Zo werkt Rentokil Pest Control al jaren aan de professionalisering en de kwaliteit van de dienstverlening.

Meer informatie: www.rentokil.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.