Rentokil lanceert ongedierterapportage systeem voor op de smartphone

Vanaf nu kunnen klanten van Rentokil, die hun ongediertesituatie online beheren, de myRentokil smartphone app downloaden.

Gepubliceerd: 03 december 2013

De gratis app is beschikbaar voor iPhone en Android gebruikers. De myRentokil app laat in één opslag zien of er ongedierteactiviteit is geconstateerd en welke aanbevelingen de Rentokil servicemedewerker heeft gedaan. Helder en overzichtelijk. Voor uitgebreide informatie over de ongediertesituatie kunnen klanten gebruik maken van de myRentokil desktop versie.

Sander van Harn, Manager Organisation & Business Development vertelt: 'Het beheren van de ongediertesituatie kan erg tijdrovend zijn. Met de myRentokil app kunnen onze klanten hun ongediertesituatie altijd en overal inzien en beheren. De app is ideaal voor zowel grote als kleine organisaties. De gebruiker kan op ieder moment zien of er ongedierte is, wat voor soort ongedierte en wat eraan gedaan kan worden.' De app laat niet alleen de aanbevelingen zien, myRentokil gebruikers kunnen via de app de aanbevelingen direct beheren. Daarnaast laat de app de ongedierteactiviteit zien van de laatste 90 dagen.

De myRentokil app is een uitbreiding op de myRentokil desktop versie. Van Harn vervolgt: 'Onze klanten zullen altijd de desktop versie nodig hebben. Hierin is alle informatie omtrent het ongediertebeheersingsplan te vinden.' In de volledige versie kunnen myRentokil gebruikers niet alleen aanbevelingen en ongedierteactiviteit inzien, er kunnen ook rapporten, grafieken en trendanalyses gemaakt worden, plattegronden bekeken worden en er is een speciale pagina voor auditors. myRentokil past dan ook in een Intergrated Pest Management Systeem (IPM) waarmee plaagdierbeheersing naar een hoger plan wordt getrokken. De papierloze wijze van rapporteren past in MVO.

Meer informatie: www.rentokil.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.