..........
shadow_fix

Rentokil lanceert ongedierterapportage systeem voor op de smartphone

Vanaf nu kunnen klanten van Rentokil, die hun ongediertesituatie online beheren, de myRentokil smartphone app downloaden.

De gratis app is beschikbaar voor iPhone en Android gebruikers. De myRentokil app laat in één opslag zien of er ongedierteactiviteit is geconstateerd en welke aanbevelingen de Rentokil servicemedewerker heeft gedaan. Helder en overzichtelijk. Voor uitgebreide informatie over de ongediertesituatie kunnen klanten gebruik maken van de myRentokil desktop versie.

Sander van Harn, Manager Organisation & Business Development vertelt: 'Het beheren van de ongediertesituatie kan erg tijdrovend zijn. Met de myRentokil app kunnen onze klanten hun ongediertesituatie altijd en overal inzien en beheren. De app is ideaal voor zowel grote als kleine organisaties. De gebruiker kan op ieder moment zien of er ongedierte is, wat voor soort ongedierte en wat eraan gedaan kan worden.' De app laat niet alleen de aanbevelingen zien, myRentokil gebruikers kunnen via de app de aanbevelingen direct beheren. Daarnaast laat de app de ongedierteactiviteit zien van de laatste 90 dagen.

De myRentokil app is een uitbreiding op de myRentokil desktop versie. Van Harn vervolgt: 'Onze klanten zullen altijd de desktop versie nodig hebben. Hierin is alle informatie omtrent het ongediertebeheersingsplan te vinden.' In de volledige versie kunnen myRentokil gebruikers niet alleen aanbevelingen en ongedierteactiviteit inzien, er kunnen ook rapporten, grafieken en trendanalyses gemaakt worden, plattegronden bekeken worden en er is een speciale pagina voor auditors. myRentokil past dan ook in een Intergrated Pest Management Systeem (IPM) waarmee plaagdierbeheersing naar een hoger plan wordt getrokken. De papierloze wijze van rapporteren past in MVO.

Meer informatie: www.rentokil.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

uw vakman

Vraag bij onderstaande bedrijven informatie aan

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam