Parkboulevard Rotterdam

Direct bij het Marconiplein is men momenteel bezig met het bouwen van een multifunctioneel gebouw met een bijzonder herkenbare en opvallend 'scherpe' architectuur.

Gepubliceerd: 25 september 2011

De parkeervoorzieningen worden op de 1e verdieping gerealiseerd en heeft en oppervlak van circa 18.000 m². De hellingbaan heeft een vloeroppervlak 1.300 m².

Triflex en Parkboulevard

Doordat het project zo uniek is, waren de eisen die gesteld werden aan het afwerkniveau erg hoog. Ook het vloerveld van de parkeergarage moest worden voorzien van een deugdelijk en kleurrijk systeem, zodat deze zou aansluiten op de uitstraling van het gebouw. Het vloeroppervlak van de garage is daarom niet voor niets voorzien van een
duurzaam beschermend gietvloersysteem van Triflex.

Triflex

Triflex heeft al jaren ervaring met leveren van hoogwaardige producten voor o.a. parkeergarages. Het is daarom niet zo verwonderlijk dat men gekozen heeft voor het Triflex CPS-I systeem. De materialen worden uitsluitend aangebracht door erkende Triflex applicateurs. Multi Protect Nederland uit Rijssen heeft dit werk aangenomen en de
parkeergaragevloer voorzien van het systeem. Triflex CPS-I is antislip, mechanisch belastbaar, naadloos en heeft een verhoogde mogelijkheid tot scheuroverbrugging. Allemaal eigenschappen die een project als Parkboulevard tot een succes maken.
Daarom: Triflex voor Parkeergarages met Uitstraling!

Publicatiedatum: 26 september 2011

Meer informatie: www.triflex.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.