..........
shadow_fix

Parkboulevard Rotterdam

Direct bij het Marconiplein is men momenteel bezig met het bouwen van een multifunctioneel gebouw met een bijzonder herkenbare en opvallend 'scherpe' architectuur.

De parkeervoorzieningen worden op de 1e verdieping gerealiseerd en heeft en oppervlak van circa 18.000 m². De hellingbaan heeft een vloeroppervlak 1.300 m².

Triflex en Parkboulevard

Doordat het project zo uniek is, waren de eisen die gesteld werden aan het afwerkniveau erg hoog. Ook het vloerveld van de parkeergarage moest worden voorzien van een deugdelijk en kleurrijk systeem, zodat deze zou aansluiten op de uitstraling van het gebouw. Het vloeroppervlak van de garage is daarom niet voor niets voorzien van een
duurzaam beschermend gietvloersysteem van Triflex.

Triflex

Triflex heeft al jaren ervaring met leveren van hoogwaardige producten voor o.a. parkeergarages. Het is daarom niet zo verwonderlijk dat men gekozen heeft voor het Triflex CPS-I systeem. De materialen worden uitsluitend aangebracht door erkende Triflex applicateurs. Multi Protect Nederland uit Rijssen heeft dit werk aangenomen en de
parkeergaragevloer voorzien van het systeem. Triflex CPS-I is antislip, mechanisch belastbaar, naadloos en heeft een verhoogde mogelijkheid tot scheuroverbrugging. Allemaal eigenschappen die een project als Parkboulevard tot een succes maken.
Daarom: Triflex voor Parkeergarages met Uitstraling!

Publicatiedatum: 26 september 2011

Meer informatie: www.triflex.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

 • Triflex in parkeergarage Nieuwegein

  parkeren

  Het parkeerdak, van 2583 vierkante meter, is uitgevoerd in Triflex DFS systeem, de twee bovenste hellingbanen, in totaal 180 vierkante meter, in Triflex DFS-R systeem.

 • Parkeergarage gerenoveerd met systeem Triflex

  parkeren

  Vloeren parkeergarage voorzien van Triflex DCS-C systeem

 • Parkeer voor de deur!

  parkeren

  Op dit moment rijden er meer dan zeven miljoen auto's in Nederland. Hier komen dagelijks 200 auto's bij. Hierdoor neemt niet alleen de autodrukte toe, ook wordt het steeds lastiger om een parkeerplaats te vinden.

 • Het stukje buiten

  balkon

  Balkons bepalen het uitzicht van een gebouw en verhogen de verkoopwaarde aanzienlijk. Het balkon vormt een belangrijk onderdeel van de appartementen omdat de vraag naar woonruimtes met balkon ofwel buitenruimte groot is.

 • Alle duiven op de Dam...

  ongedierte

  Duiven kunnen behoorlijke problemen veroorzaken. Gelukkig zijn er middelen die gebruikt kunnen worden om die overlast te minimaliseren.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

uw vakman

Vraag bij onderstaande bedrijven informatie aan

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam