Groenkeur lanceert innovatieve groenprofessional app

Stichting Groenkeur lanceert vandaag de Groenkeur app voor smartphone en tablet.

Gepubliceerd: 18 maart 2013

Via deze gratis app vinden consumenten en zakelijke opdrachtgevers eenvoudig een professionele hovenier, een deskundige ondernemer in het openbare groen, een expert in boomverzorging of een dak- en gevelbegroener bij hen in de buurt. De bij Groenkeur-aangesloten groenspecialisten staan voor vakmanschap, kwaliteit en garantie.

Wie graag van zijn tuin geniet, maar sommige klussen liever aan een specialist overlaat heeft via de Groenkeur-app keuze uit ruim 300 groenprofessionals. Deze Groenkeur-ondernemers werken zowel op de consumentenmarkt als in het openbare groen volgens vastgestelde regels met inzet van vakbekwaam personeel en een correcte prijs-kwaliteitverhouding.

Functionaliteiten Groenkeur app
De app biedt consumenten en zakelijke opdrachtgevers een overzicht van alle groenprofessionals die in het bezit zijn van een Groenkeur-certificaat. Daarnaast heeft de app selectiemogelijkheden voor het vinden per vakgebied van hoveniers, groenvoorzieners, boomverzorgers en dak- en gevelbegroeners. Via de kaart vindt de app zo een Groenkeur-ondernemer in de buurt.

Waar verkrijgbaar en meer informatie
De gratis app van Stichting Groenkeur is te vinden onder de naam 'Groenkeur' in de App Store. De androidversie is verkrijgbaar op GooglePlay. Op de Groenkeur-website vindt u meer informatie en een link om de gratis applicatie te downloaden. De applicatie is ontwikkeld door het bedrijf 2CoolMonkeys.

Stichting Groenkeur
Groenkeur is het leidende en onderscheidende kwaliteitskeurmerk voor hoveniers, groenvoorzieners, boomverzorgers en dak- en gevelbegroeners. Een Groenkeur-certificaat verzekert dat de kwaliteit periodiek wordt gecontroleerd door een onafhankelijke certificatie-instelling. De stichting richt zich hiermee op het verbeteren van het kwaliteitsniveau van ondernemers en het bieden van garanties aan de opdrachtgevers. Dit zijn zowel consumenten als professionele opdrachtgevers.

Meer informatie: www.groenkeur.nl

Publicatiedatum: 19 maart 2013

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.