Nieuw consumentenhypotheekplatform: SMARTFEE.NL

Een twintigtal onafhankelijke hypotheekadviseurs hebben, samen met twee financiers, het consumentenhypotheekplatform smartfee.nl gebouwd.

Gepubliceerd: 20 februari 2011

smartfee.nl richt zich op alle consumenten die een hypotheek willen afsluiten. CEO Harm Kranenberg: "De consument is de laatste jaren geconfronteerd met veel ellende. Het wordt tijd dat de consument terecht kan bij een hypotheekorganisatie die inspeelt op de wereld van morgen: het moet en kan beter, goedkoper en transparanter."

smartfee.nl wordt een landelijk dekkend netwerk van onafhankelijke tussenpersonen en met naar verwachting circa 100 aangesloten tussenpersonen aan het eind van het jaar 2011. smartfee.nl biedt unieke consumentenproducten die continue op kwaliteit worden gecontroleerd. Met als voornaamste kenmerk: géén provisie. Hierdoor bepaalt de consument uiteindelijk zelf, in overleg met de hypotheekadviseurs, hoeveel het adviestraject kost.

'We hebben een jaar gewerkt aan de introductie van dit model en lopen hiermee vooruit op de wetgeving van 2013. Dat is goed. Er moet duidelijkheid komen naar de consument', aldus Kranenberg.

Kijk voor meer informatie op de website: www.smartfee.nl.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.