..........
shadow_fix

Geurneutralisatie inpandige containerruimte

Om geuroverlast te voorkomen worden afval containers vaak zoveel mogelijk afgeschermd of weggeplaatst. Nu is er een betaalbare oplossing om geuren hygiënisch te verwijderen voordat overlast ontstaat.

Bioclimatic BV te Nieuw-Vennep heeft zich gespecialiseerd in o.a. geurverwijdering bij inpandige containers. Het bedrijf is al jaren actief in desinfectie en luchtbehandeling, met de oplossingen die zij bieden kunnen allerlei geuren verwijderd worden.

Inpandige containers kunnen in veel gevallen tot overlast leiden in de containerruimte zelf, maar ook in de rest van het gebouw waar gebruik gemaakt wordt van stortkokers of door overloop van lucht uit de containerruimte. Een groot probleem voor gebouwbeheerders die regelmatig geconfronteerd worden met klachten van bewoners; het geeft gemakkelijk een onhygiënische indruk van het gehele complex.

Bioclimatic levert apparatuur die bi-polaire ionen aanmaken; actieve zuurstof wordt dit ook wel genoemd. De losse ionen binden zich met organische componenten in de lucht, waaronder geuren en bacteriën. Het resultaat is een geurloze, frisse en hygiënische lucht in de containerruimte.
Vaak is één unit aan het plafond of muur genoeg om geuren van containers bij de bron te neutraliseren, een eenvoudige oplossing voor een hardnekkig probleem.

Opmerkelijk is dat Bioclimatic garandeert dat de overlast verdwijnt, en middels jaarlijks onderhoud zorgen zij voor een altijd werkende oplossing.
Kijk voor meer informatie over geurneutralisatie op www.bioclimatic.nl.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

uw vakman

Vraag bij onderstaande bedrijven informatie aan

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam