Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Geurneutralisatie inpandige containerruimte

23 februari 2017
Om geuroverlast te voorkomen worden afval containers vaak zoveel mogelijk afgeschermd of weggeplaatst. Nu is er een betaalbare oplossing om geuren hygiënisch te verwijderen voordat overlast ontstaat.
LEES VERDER

Bioclimatic BV te Nieuw-Vennep heeft zich gespecialiseerd in o.a. geurverwijdering bij inpandige containers. Het bedrijf is al jaren actief in desinfectie en luchtbehandeling, met de oplossingen die zij bieden kunnen allerlei geuren verwijderd worden.

Inpandige containers kunnen in veel gevallen tot overlast leiden in de containerruimte zelf, maar ook in de rest van het gebouw waar gebruik gemaakt wordt van stortkokers of door overloop van lucht uit de containerruimte. Een groot probleem voor gebouwbeheerders die regelmatig geconfronteerd worden met klachten van bewoners; het geeft gemakkelijk een onhygiënische indruk van het gehele complex.

Bioclimatic levert apparatuur die bi-polaire ionen aanmaken; actieve zuurstof wordt dit ook wel genoemd. De losse ionen binden zich met organische componenten in de lucht, waaronder geuren en bacteriën. Het resultaat is een geurloze, frisse en hygiënische lucht in de containerruimte.
Vaak is één unit aan het plafond of muur genoeg om geuren van containers bij de bron te neutraliseren, een eenvoudige oplossing voor een hardnekkig probleem.

Opmerkelijk is dat Bioclimatic garandeert dat de overlast verdwijnt, en middels jaarlijks onderhoud zorgen zij voor een altijd werkende oplossing.
Kijk voor meer informatie over geurneutralisatie op www.bioclimatic.nl.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

ZOEKSUGGESTIES