Geurneutralisatie inpandige containerruimte

Om geuroverlast te voorkomen worden afval containers vaak zoveel mogelijk afgeschermd of weggeplaatst. Nu is er een betaalbare oplossing om geuren hygiënisch te verwijderen voordat overlast ontstaat.

Gepubliceerd: 23 februari 2017

Bioclimatic BV te Nieuw-Vennep heeft zich gespecialiseerd in o.a. geurverwijdering bij inpandige containers. Het bedrijf is al jaren actief in desinfectie en luchtbehandeling, met de oplossingen die zij bieden kunnen allerlei geuren verwijderd worden.

Inpandige containers kunnen in veel gevallen tot overlast leiden in de containerruimte zelf, maar ook in de rest van het gebouw waar gebruik gemaakt wordt van stortkokers of door overloop van lucht uit de containerruimte. Een groot probleem voor gebouwbeheerders die regelmatig geconfronteerd worden met klachten van bewoners; het geeft gemakkelijk een onhygiënische indruk van het gehele complex.

Bioclimatic levert apparatuur die bi-polaire ionen aanmaken; actieve zuurstof wordt dit ook wel genoemd. De losse ionen binden zich met organische componenten in de lucht, waaronder geuren en bacteriën. Het resultaat is een geurloze, frisse en hygiënische lucht in de containerruimte.
Vaak is één unit aan het plafond of muur genoeg om geuren van containers bij de bron te neutraliseren, een eenvoudige oplossing voor een hardnekkig probleem.

Kijk voor meer informatie op www.bioclimatic.nl.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.