MAGNUM vorstprotectielinten

Nachtvorst, natuurijs, laat staan een Elfstedentocht; het leek allemaal nog erg ver weg.

Gepubliceerd: 15 december 2009

Maar de winter komt uiteindelijk sneller dan u denkt en dan is uw buitenkraan ineens kapot gevroren! Bijzonder vervelend en met wellicht vergaande gevolgschade. Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt zeker bij vorstprotectie. Op heel eenvoudige wijze kunt u voorkomen dat de vorst u de volgende keer verrast. Een vorstprotectielinten (stekkerklaar: dus heel eenvoudig aan te brengen) voorkomt bevriezing van uw waterleiding en/ of buitenkraan. Eenvoudig. Doeltreffend. Goedkoop!

Productinnovatie

Om verdere opwarming van de aarde te voorkomen, dienen we zuinig en efficiënt met onze energie om te gaan. MAGNUM vorstprotectielinten zijn vanaf heden voorzien van een thermostaat aan het einde van het lint, wat resulteert in een optimale temperatuursregistratie. Hiermee neemt het lint alleen stroom af als het strikt noodzakelijk is. Niet alleen goed voor de beurs maar ook voor het milieu!

MAGNUM vorstprotectielinten zijn verkrijgbaar in lengtes van 1 tot 48 meter, voorzien van 2 meter aansluitsnoer met geaarde stekker, met aan het einde een bi-metaal thermostaat. Meer informatie over deze milieuvriendelijke bescherming tegen vorstschade en alle andere vorstprotectie- en verwarmingssystemen vindt u op www.magnumheating.com.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.