Meteen op de hoogte van rookontwikkeling dankzij draadloze rookmelder

Waar rook is, is vuur. En dus bent u het beste zo snel mogelijk op de hoogte van rookontwikkeling. Met de draadloze rookmelder van Niko lukt dat perfect.

Gepubliceerd: 14 augustus 2009

Dankzij de geïtegreerde RF-zender en -ontvanger koppelt u hem gemakkelijk aan andere rookmelders - dat kan via kabels, maar ook draadloos. Het is het niet nodig dat deze rookmelders fysiek met elkaar verbonden worden. Monteren kan dus sneller en goedkoper! U sluit maximaal dertig melders aan elkaar aan. Detecteert één rookmelder rook? Dan worden meteen alle rookmelders geactiveerd - ook als er op de andere locaties geen rook is. Het zendbereik bedraagt tot dertig meter binnenshuis. Is de rookmelder met Nikobus verbonden? Dan worden bij rookmelding ook andere functies uitgevoerd - u kiest zelf welke. Deze draadloze rookmelder valt niet op. Met een aluminium of witte frontplaat verbergt hij zich in elk interieur.

Technische voordelen:
- draadloos rookmeldernetwerk;
- gemakkelijk integreerbaar met Nikobus;
- onopvallend aanwezig in de woonkamer dankzij zijn subtiele design;
- 9V-batterij voor noodstroom;
- aansluiting op 230 V.

Niko nv ontwerpt en produceert vooruitstrevende oplossingen voor elektrisch schakelmateriaal, lichtregeling, domotica, deurtelefonie en videofonie. Wereldwijd kiezen zowel particuliere als professionele klanten voor Niko's kwaliteitsoplossingen wegens het installatiecomfort, het gebruiksgemak en het design.

Niko commercialiseert zijn oplossingen vanuit vestigingen in België, Frankrijk, Nederland, Slowakije en het Verenigd Koninkrijk, maar ook via distributeurs over heel de wereld.

Publicatiedatum: 13 augustus 2009.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.