Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Demo VvE Beheer softwarepakket

14 januari 2015
Donderdag 15 januari van 19:30 uur t/m 20:30 uur geven wij een demo van ons softwarepakket voor VvE beheer.
LEES VERDER

Het zelf beheren van uw VvE hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Door de samenwerking tussen Appartement & Eigenaar en VvEtotaal, is er nu de mogelijkheid voor VvE's die geen beheerder hebben om de basismodule gratis te gebruiken. Er zijn diverse modules mogelijk, afhankelijk van de wensen van de VvE. De basismodule is altijd gratis en de andere module's kunt u als VvE wanneer u wilt een maand kosteloos proberen, zonder verdere verplichtingen.

VvEtotaal is een softwarepakket waarmee VvE's eenvoudig hun financieel, technisch en algemeen beheer uit kunnen voeren. Professionele VvE-beheerders of enthousiaste appartementseigenaren, iedereen kan er mee werken. Voordeel is dat de software 'webbased' is waardoor u geen software op uw pc hoeft te installeren en altijd toegang hebt. Deelnemers aan het Appartement & Eigenaar collectief hebben de keuze uit vier verschillende modules waarbij de basismodule voor alle bij Appartement & Eigenaar aangesloten zelfstandige VvE's gratis is en blijft.

Aanmelden online demo softwarepakket

Donderdag 15 januari a.s. van 19:30 uur t/m 20:30 uur geven wij een demo van ons gratis softwarepakket voor VvE beheer. Interesse? Stuur een mail naar info@appartementeneigenaar.nl o.v.v. Demo Softwarepakket en u ontvangt van ons de inloggegevens.

Meer weten?

Hier leest u meer over het VvEtotaal softwarepakket.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!