Demo VvE Beheer softwarepakket

Donderdag 15 januari van 19:30 uur t/m 20:30 uur geven wij een demo van ons softwarepakket voor VvE beheer.

Gepubliceerd: 14 januari 2015

Het zelf beheren van uw VvE hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Door de samenwerking tussen Appartement & Eigenaar en VvEtotaal, is er nu de mogelijkheid voor VvE's die geen beheerder hebben om de basismodule gratis te gebruiken. Er zijn diverse modules mogelijk, afhankelijk van de wensen van de VvE. De basismodule is altijd gratis en de andere module's kunt u als VvE wanneer u wilt een maand kosteloos proberen, zonder verdere verplichtingen.

VvEtotaal is een softwarepakket waarmee VvE's eenvoudig hun financieel, technisch en algemeen beheer uit kunnen voeren. Professionele VvE-beheerders of enthousiaste appartementseigenaren, iedereen kan er mee werken. Voordeel is dat de software 'webbased' is waardoor u geen software op uw pc hoeft te installeren en altijd toegang hebt. Deelnemers aan het Appartement & Eigenaar collectief hebben de keuze uit vier verschillende modules waarbij de basismodule voor alle bij Appartement & Eigenaar aangesloten zelfstandige VvE's gratis is en blijft.

Aanmelden online demo softwarepakket

Donderdag 15 januari a.s. van 19:30 uur t/m 20:30 uur geven wij een demo van ons gratis softwarepakket voor VvE beheer. Interesse? Stuur een mail naar info@appartementeneigenaar.nl o.v.v. Demo Softwarepakket en u ontvangt van ons de inloggegevens.

Meer weten?

Hier leest u meer over het VvEtotaal softwarepakket.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.