Warehouse krijgt Gorter op haar dak

In Zevenaar bouw MarQant aan de nieuwbouw van een distributiecentrum van maar liefst 38.000 m2.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Op deze plek vinden vanaf 2024 vele logistieke handelingen plaats. Voor het bereiken van het dak wordt een dakluik van Gorter ingezet. Met dit luik is elke onderhoudsmonteur zeker van een veilige toetredingswijze. 

Dakluik met bewezen energieprestaties 
Het warehouse wordt zo duurzaam mogelijk gebouwd. Reden genoeg om te kiezen voor het RHT-dakluik van Gorter: het luik is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. De kans op condensvorming is minimaal, de besparing op energiekosten daarentegen is aanzienlijk. 

Optimale isolatie én gebruiksvriendelijk
MarQant maakte met deze Gorter-oplossing niet alleen op het gebied van isolatie de beste keuze, maar ook op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. Met dit luik is een praktische en veilige toegang tot het platte dak gegarandeerd. Bijzonder aan het dakluik van Gorter is dat het het eerste dakluik in de markt is met een European Technical Assessment (ETA), waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Leer hier meer over de mogelijkheden van de Gorter dakluiken

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.