Veilige daktoegang voor nieuwbouw Vomar

In opdracht van Hoorne Vastgoed en investeerder MEAG realiseert Heembouw de nieuwbouw voor Vomar Voordeelmarkt. Dit distributiecentrum is ontworpen door Heembouw Architecten en zal gerealiseerd worden op het nabij de A9 gelegen bedrijventerrein Boekelerme

Geplaatst door: Gorter Group bv

Dit distributiecentrum is ontworpen door Heembouw Architecten en zal gerealiseerd worden op het nabij de A9 gelegen bedrijventerrein Boekelermeer Alkmaar. Om het dak veilig te kunnen betreden, koos Heembouw voor toepassing van het RHT-dakluik van Gorter uit Schagen. 

Duurzaamheid krijgt in dit nieuwe distributiecentrum alle aandacht. Er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van circulair beton in de fundering. Dat betekent een besparing van 4.600 kg CO2! En daar houdt de focus op duurzaamheid nog niet op.

Ook het dakluik is een duurzame oplossing
Het toegepaste RHT-dakluik is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. De enige echt duurzame oplossing voor een veilige daktoegang tot platte en licht hellende daken. Doorgaans worden de luiken van Gorter geleverd in combinatie met perfect passende klimmiddelen. Bij het dakluik in dit distributiecentrum zit dan ook een perfect passende ladder. De (schaar)trap en ladders van Gorter zijn speciaal  ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. 

Optimaal veilig dakluik
Alle Gorter producten staan garant voor optimale veiligheid. De Gorter RHT-dakluiken en combinaties zijn conform de meest strenge EN-normen op veiligheid getoetst en worden desgewenst geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma-veiligheidskeurmerk en KOMO®-certificaat. Wist u dat de RHT-dakluiken de eerste in de markt die met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering?

Wilt u meer weten of dit project of het bedrijf Gorter. Neem vooral contact op!

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.