Wonen boven de Vomar

Wonen in een gloednieuw appartementencomplex in het Noord-Hollandse Heerhugowaard mét alle dagelijkse voorzieningen letterlijk onder je.

Geplaatst door: Gorter Group bv

In De Draai kan het gewoon. Draaiwaard is een luxe appartementencomplex met 31 duurzame appartementen op twee woonlagen en diverse winkeltjes op de begane grond. Voor je dagelijkse boodschappen hoef je dus het gebouw niet uit. 

Draaiwaard
Christoph Kohl, Stadtplaner Architekten is verantwoordelijk voor het ontwerp, Nijs en zn. voert het project uit en is tevens verantwoordelijk voor de plaatsing van het RHT-dakluik van Gorter. Dankzij dit dakluik wordt het toetreden van het platte dak -voor onder meer het onderhoud aan de zonnepanelen- een stuk gemakkelijker en -heel belangrijk- ook een stuk veiliger. 

Het dakluik kent
·       een weer- en windbestendige afwerking
·       veilige bediening
·       10 jaar garantie
·       een bewezen hoge isolatiewaarde
·       elektrische bediening met twee krachtige motoren

De bijgeleverde ladder is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden. Hiermee is er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Wilt u meer weten over Gorter? Bezoek onze website!

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.