18 appartementen in groene omgeving

In 2018 werd de intentieovereenkomst voor de bouw van achttien luxe appartementen in Oosterhout al ondertekend.

Geplaatst door: Gorter Group bv

In juni 2021 is de bouw in volle gang. En Gorter mag met de inbreng van twee dakluiken een steentje bijdragen.

De ontwikkeling betreft de realisatie van in totaal achttien villa-appartementen in het hoge woonsegment, verdeeld over twee appartementengebouwen van ieder drie bouwlagen. Ieder appartementencomplex wordt op aangeven van Grosfeld van der Velde architecten uitgerust met een RHT-dakluik van Gorter. Dit dakluik maakt de toegang tot de daken van het complex veilig toegankelijk. De luiken hebben bovendien een ongekend hoge isolatiewaarde, waarmee ze een belangrijke bijdrage leveren aan de energieprestaties van de bouwwerken.

Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. De combinatie zorgt voor een optimaal veilige toegang tot het dak. De complexen in Oosterhout zijn uitgerust met twee schaartrappen. Deze trap -en ook de ladder van Gorter- is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Meer informatie over Gorter: www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.