Frank is een Binck

Op de hoek van de Melkwegstraat en de Saturnusstraat in Den Haag bouwt Stebru Frank is een Binck

Geplaatst door: Gorter Group bv

Frank is een Binck is een multifunctioneel gebouw ontworpen door HVE architecten. Frank is een Binck is geïnspireerd op de beroemde jeugdherberg Ockenburg van architect Frank van Klingeren. De locatie waarop het pand wordt gebouwd, de Binckhorst, maakt het woordgrapje compleet. Deze Frank wordt uitgerust met drie RHT-dakluiken van Gorter.

Het project bestaat uit een concepthotel met rooftop bar, een co-working space met open werkruimtes voor startende ondernemers en een flexibel woonconcept dat ruimte biedt aan zowel sociale huurappartementen als appartementen voor de particuliere markt.

Energiezuinig RHT
De Gorter RHT-dakluiken zorgen op hun beurt voor een veilige daktoegang, uiteraard in combinatie met een uitstekende isolatie. Zo zijn de RHT-dakluiken voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K). Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten. Hiermee leveren ze een belangrijke bijdrage aan de energieprestatie van Frank is een Binck.

Veilig het dak op
Met deze energiezuinige luiken is een veilige toegang tot het platte dak gegarandeerd. Onderhoudsploegen kunnen wanneer inspectie of reparatie gewenst is op een veilige wijze het dak betreden. Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. Frank is een Binck krijgt drie ladders die perfect met de luiken matchen. De combinatie zorgt voor een optimaal veilige toegang tot het dak.

Meer informatie over de kenmerken van Gorter dakluiken leest u op www.gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.