Wonen in De Jonkvrouw

In De Jonkvrouw in Geldrop komen in totaal ongeveer 220 wooneenheden, waarvan 69 appartementen voor een-, twee- en driepersoonshuishoudens in de vrije koopsector.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Deze appartementen worden verdeeld onder drie gebouwen met vijf bouwlagen. De appartementen zijn er in typen variërend van ongeveer 80 tot 95 vierkante meter. Alle drie de gebouwen worden uitgerust met een RHT-dakluik van Gorter.

Energiezuinig RHT
Het Gorter RHT-dakluik zorgt voor een veilige daktoegang, uiteraard in combinatie met een uitstekende isolatie. Zo zijn de RHT-dakluiken voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K). Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten.

Veilig het dak op
Met deze energiezuinige luiken is een veilige toegang tot het platte dak gegarandeerd. Zodoende kunnen onderhoudsploegen op een veilige wijze het dak toetreden wanneer inspectie of reparatie gewenst is. De dakluiken van Gorter hebben een hoge isolatiewaarde, hiermee leveren ze een belangrijke bijdrage aan de energieprestatie van De Jonkvrouw.

Meer informatie over Gorter Luiken leest u op de website www.gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.