3 voordelen van een insteekslot

Veiligheid, esthetiek en privacy zijn essentieel voor moderne poorten. Locinox biedt de ideale oplossing met haar reeks insteeksloten, perfect geïntegreerd in het poortframe voor een strakke look en maximale ruimte-efficiëntie.

Geplaatst door: Locinox

‎Veiligheid blijft cruciaal in alles wat we doen, maar ook esthetiek en privacy worden steeds belangrijker. In de residentiële markt zijn er meer en meer poorten met een specifiek of zelfs volledig gesloten design.

Daar bestaat natuurlijk ook een passend slot voor: het insteekslot, naadloos geïntegreerd in het poortframe.

  1. Esthetisch: De strakke look van de poort blijft intact dankzij het inbouwen van het slot in frame.
  2. Ruimtebesparend: Een insteekslot neemt geen extra plaats in beslag aan de oppervlakte van de poort en is daarom een oplossing in gevallen met beperkte ruimte.
  3. Privacy: Het ontwerp leent zich ook tot gebruik in volle poorten, waardoor insteeksloten ook in privacygevoelige omgevingen de ideale toepassing zijn.

De reeks insteeksloten van Locinox is ontworpen volgens dezelfde kwaliteitsnormen als de opbouwsloten, om een oplossing te bieden voor de residentiële markt die belang hecht aan privacy en design. Net als bij de opbouwsloten passen ook de compatibele insteekslotvangers in dezelfde uitsnijding.

Eén simpele, uniforme poortvoorbereiding volstaat dus voor een volledig gamma - lees er meer over.

Bedrijvengids Geplaatst door
Locinox

Locinox

Mannebeekstraat 21, 8790  Waregem

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.