De stille kracht van magneetsloten

Inspelend op de noden van de markt breidde Locinox het gamma aan elektromagnetische producten de voorbije jaren steeds verder uit. De West-Vlaamse innovator vond het juiste evenwicht tussen duurzaamheid voor buitengebruik en een sterke beveiliging.

Geplaatst door: Locinox

Inspelend op de noden van de markt breidde Locinox het gamma aan elektromagnetische producten de voorbije jaren steeds verder uit. Dankzij het juiste evenwicht tussen duurzaamheid voor buitengebruik en een sterke beveiliging creëerde de West-Vlaamse innovator in oplossingen voor poort- en hekwerk de stille kracht van magneetsloten.

Magnetisme: het natuurkundig verschijnsel van krachtwerking tussen magneten en andere magnetiseerbare voorwerpen. Niet onlogisch vonden magneten hun weg naar beveiligingstoepassingen binnen gebouwen. Door de jaren heen werden magneten voor binnengebruik ook naar buiten gebracht. Zonder specifieke bescherming treedt er snel roetsvorming op, waardoor duurzaamheid en trekkracht nooit in balans lagen. Dankzij jarenlange ontwikkeling en innovatie brengt Locinox de oplossingen letterlijk naar buiten.

De grootste uitdaging was duidelijk; Een oplossing ontwikkelen waarbij de oppervlaktebehandeling zodanig miniem is dat er geen trekkracht verloren gaat én die tegelijk sterk genoeg is om aan de Locinox’ standaard van 500 uur zoutneveltesten en 500.000 open- en sluitcycli te voldoen. De speciale behandeling van Locinox garandeert dat zijn magneetsloten klaar zijn voor jarenlang gebruik en toch een minimale trekkracht van driehonderd kilogram waarborgen.

Waarom magneetsloten?

Steeds in combinatie met onze poortsluiters te gebruiken zijn de Locinox magneetsloten de ideale oplossing voor de beveiliging van openbare gebouwen met veel personenverkeer. Van zodra iemand de omgeving binnentreedt of verlaat zorgen onze magneten voor een geruisloze sluiting. Hoeveel passage een ingang ook heeft, de bewoners van het eerste appartement op het gelijkvloers of de werknemers met een zitje aan de deur blijven van het geluid van toeslaande poorten gespaard.

Bovendien heeft Locinox anno 2022 al een uitgebreid gamma. De opbouw magneetsloten met of zonder handvat komen in twee trekkrachtvariaties van driehonderd en zeshonderd kilogram. De eenvoudige elektrische aansturing van 12v of 24v staat meteen ook toegangscontrole toe via de SLIMSTONE- codeklavieren. In tegenstelling tot gewone mechanische tegenhangers vereist een magneetslot geen fysieke handeling om de dag- of nachtpen te ontgrendelen en kan de poort eenvoudig worden opengeduwd.

Tot slot voegt de elektrische sturing een natuurlijke anti-paniekoplossing toe. Een stroomonderbreking ontgrendelt automatisch de magneetsloten, waardoor de poort simpel geopend wordt en een snelle en veilige nooduitgang gegarandeerd is.

Installatiegemak & Esthetisch design

Een van de belangrijkste vertrekpunten van elk Locinoxproduct is het installatiegemak. De magneetsloten worden met de Quick Fix bevestigd, waardoor de profielen niet moeten worden aangepast. Geen slijp- of laswerk nodig, enkel 15 mm-gaten boren en de Quick-Fix bouten bevestigen. Dat installatiegemak is één van de belangrijkste redenen waarom Locinox door installateurs verkozen wordt.

Locinox hecht ook veel belang aan esthetiek en discretie. Daarom bracht het ondertussen ook een N-Line uitvulprofiel uit om alle uitstekende elementen te integreren in het geheel. Door steeds verder te innoveren kwamen de voorbije jaren ook twee variaties van inbouwmagneetsloten op de markt. De B-MAG voor draai- en S-MAG voor schuifpoorten zijn bevestigingssystemen die volledig in de profielen worden weggewerkt. De inbouwmagneetsloten zijn letterlijk verborgen kampioenen: Je ziet ze niet en je hoort ze niet.

Voor meer informatie, klik hier.

LOCINOX

Dankzij voortdurende innovatie, extreme duurzaamheid en een klantgerichte aanpak zijn wij erin geslaagd om de wereldleider in hekwerk- en poortbeslag te worden. Onze hoogwaardige oplossingen zijn eenvoudig te installeren, bieden gemoedsrust en worden binnen 24 uur na bestelling over de hele wereld verzonden.

Bedrijvengids Geplaatst door
Locinox

Locinox

Mannebeekstraat 21, 8790  Waregem

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Locinox
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.