655 woningen in Grotius Den Haag

En Gorter mag het dak op

Geplaatst door: Gorter Group bv

Op het Maria Stuartplein in Den Haag werkt Bouwcombinatie Grotius aan de realisatie van 2 gigantische woontorens met in totaal 655 woningen. Op de begane grond is plek voor kantoren, winkels en horeca. Onder de gebouwen komt een parkeergarage. En op de daken? Het RHT-dakluik van Gorter.

De 2 torens -naar een ontwerp van MVRDV architecten- krijgen een hoogte van 100 en 120 meter en dragen hiermee bij aan de Haagse skyline. De bouw is momenteel in volle gang.

Waarom het RHT-luik?
Gorter mag met twee RHT-dakluiken en twee speciale gevelladders een bescheiden bijdragen aan dit project leveren. Deze dakluiken realiseren een veilige toegang tot de platte daken, zijn thermisch gescheiden en kennen een hoge isolatiewaarde. Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een ETA-certificaat (European Technical Assessment) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

De oplossing voor het platte dak
Gorter heeft een compleet assortiment dakluiken voor het platte dak. Er zijn glazen luiken beschikbaar. Maar ook luiken in een brandwerende of explosie-ontlastende uitvoering. Welk dakluik ook de voorkeur geniet, ieder dakluik is eenvoudig in een bestaand of nieuw gebouw te integreren. Anders dan met een dakopbouw, wordt het aanzicht van uw gebouw met deze vorm van daktoetreding niet verstoord en zijn extra vergunningen niet nodig.

Meer informatie
Benieuwd wat Gorter Luiken voor u kan betekenen?
www.gorterluiken.nl 

Foto's: MVRDV architecten.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.