Koningshof met dakluiken van Gorter

Een prachtige woonlocatie aan de zuidrand van Haarlem.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Op de plek van het voormalige pand Koningstein -aan de Zuider Buiten Spaarne 22 in Haarlem- worden 18 luxe woningen gebouwd. Het nieuwe Koningshof bestaat uit negen herenhuizen, vijf grachtenpanden en vier appartementen. De woningen variëren in oppervlakte van ca. 96 m² tot ca. 207 m². Het project wordt uitgerust met 2 dakluiken van Gorter.

De 14 luxe woningen van Koningshof liggen aan de zuidrand van de Haarlemse binnenstad, in de voormalig arbeiderswijk Rozenprieel en direct aan het Spaarne. De toekomstige eigenaren hebben scholen, sportvelden, uitvalswegen, openbaar vervoer, winkels en horeca binnen handbereik. Een prachtige woonlocatie in de ruim 160.000 bewoners tellende Noord-Hollandse stad die nog steeds dorps aanvoelt. Zowel de grachtenpanden als de herenhuizen zijn voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en -koeling en zonnepanelen. De keuze voor de producten van Gorter past bij deze duurzame voorzieningen. 

Onderhoudsploeg veilig het dak op
Voor een veilige toetreding van het dak koos Van Egmond Architecten voor twee RHT-dakluiken van Gorter. Met deze luiken is een efficiënte toegang gegarandeerd en kunnen onderhoudsteams op een veilige wijze naar de werkplek. Het duurzame luik is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. En dat ligt geheel in lijn met de duurzaamheidsambitie van het project.

Specificaties dakluik
De luiken bevatten slimme geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen. De bewijzen voor deze bewering worden gevormd door de verkregen certificaten: TÜV NORD-certificaat, KOMO®-certificaat en Aboma-veiligheidskeurmerk. De RHT-dakluiken zijn de eerste in de markt die met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Meer informatie over Gorter Luiken leest op op www.gorterluiken.nl.

Foto's: Van Egmond Architecten.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.