Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

De toekomst van duurzame woningbouw tijdens Building Holland 2016

12 januari 2016
Ontdek de toekomst van de bouw- en vastgoedsector van 22 tot en met 24 maart tijdens Building Holland 2016.
LEES VERDER

De bouw- en vastgoedsector kantelt. Niet volgend jaar, niet volgende week, maar nú. Industrieel bouwen, innovatieve financieringsconstructies en totaalconcepten worden gemeengoed en de kansen liggen voor het grijpen. Naast exclusieve lancering van innovaties en presentaties van creatieve conceptoplossingen vinden er tientallen keynotes en workshops plaats van onder andere Tweede Kamerlid Willem Vermeend, Erasmus Universiteit-hoogleraar Jan Rotmans en Bouwend Nederland-voorzitter Maxime Verhagen.

Concept Area’s

Nieuw dit jaar zijn de Concept Area’s met specifieke thema’s als Duurzame Woningbouw, Smart Buildings en Renovatie & Transformatie, waarin volop kennis wordt gedeeld over deze actuele onderwerpen. Bezoekers aan Building Holland 2016 selecteren thema’s tijdens de registratie die zij interessant vinden en krijgen aan de hand daarvan een persoonlijke Building Holland Xperience Tour, die bezoekers langs Concept Area’s, standhouders en keynotes leidt.

Bouw mee aan de toekomst

Van 22 tot en met 24 maart staat de toekomst van de bouw- en vastgoedsector centraal in Amsterdam RAI. Bouwt u mee? Registreer uw gratis toegangskaart op www.buildingholland.nl en bekijk de Building Holland-website voor meer informatie. Een bezoek aan Building Holland betekent maximale inspiratie om aan de slag te gaan met het toekomstbestendig maken van vastgoed.

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

DMJOP
Benieuwd wat de duurzame verbeteringen voor uw gebouw zijn en wat de kosten hiervoor zijn?

ZOEKSUGGESTIES