De toekomst van duurzame woningbouw tijdens Building Holland 2016

Ontdek de toekomst van de bouw- en vastgoedsector van 22 tot en met 24 maart tijdens Building Holland 2016.

Gepubliceerd: 12 januari 2016

De bouw- en vastgoedsector kantelt. Niet volgend jaar, niet volgende week, maar nú. Industrieel bouwen, innovatieve financieringsconstructies en totaalconcepten worden gemeengoed en de kansen liggen voor het grijpen. Naast exclusieve lancering van innovaties en presentaties van creatieve conceptoplossingen vinden er tientallen keynotes en workshops plaats van onder andere Tweede Kamerlid Willem Vermeend, Erasmus Universiteit-hoogleraar Jan Rotmans en Bouwend Nederland-voorzitter Maxime Verhagen.

Concept Area’s

Nieuw dit jaar zijn de Concept Area’s met specifieke thema’s als Duurzame Woningbouw, Smart Buildings en Renovatie & Transformatie, waarin volop kennis wordt gedeeld over deze actuele onderwerpen. Bezoekers aan Building Holland 2016 selecteren thema’s tijdens de registratie die zij interessant vinden en krijgen aan de hand daarvan een persoonlijke Building Holland Xperience Tour, die bezoekers langs Concept Area’s, standhouders en keynotes leidt.

Bouw mee aan de toekomst

Van 22 tot en met 24 maart staat de toekomst van de bouw- en vastgoedsector centraal in Amsterdam RAI. Bouwt u mee? Registreer uw gratis toegangskaart op www.buildingholland.nl en bekijk de Building Holland-website voor meer informatie. Een bezoek aan Building Holland betekent maximale inspiratie om aan de slag te gaan met het toekomstbestendig maken van vastgoed.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.