Duurzaamheid en energiebesparing; de toekomst van de woningbouw

Dat is het uitgangspunt van Building Holland (22-24 maart - RAI Amsterdam)! Laat je verrassen door handige, energiebesparende en innovatieve oplossingen.

Gepubliceerd: 29 februari 2016

Ontdek de toekomst van de bouw

De bouw- en vastgoedsector kantelt. Niet volgend jaar, niet volgende week, maar nú. Industrieel bouwen, innovatieve financieringsconstructies en totaalconcepten worden gemeengoed. Naast exclusieve lancering van innovaties en presentaties van creatieve conceptoplossingen vinden er tijdens Building Holland tientallen lezingen en workshops plaats.

Daarnaast staan voor de eerste keer in de geschiedenis de drie meest invloedrijke architecten van Nederland op hetzelfde podium: Koolhaas, Van Berkel en Rau. Elk van hen geeft een visie over hetzelfde thema: ‘(Re)Building the Future’. Grijp deze 'once in a lifetime' kans om de toekomst van de bouw- en vastgoedsector te zien, te horen én te beleven.

Concept Area’s

Nieuw dit jaar zijn de Concept Area’s met specifieke thema’s als Duurzame Woningbouw, Smart Buildings en Renovatie & Transformatie, waarin deze actuele onderwerpen toegelicht worden. Als bezoeker van Building Holland 2016 selecteer je thema’s tijdens de registratie die jij interessant vindt en je krijgt aan de hand daarvan een persoonlijke Building Holland Xperience Tour, die bezoekers langs Concept Area’s, stands en lezingen leidt.

Ontdek hier exclusieve innovaties en raak geïnspireerd om aan de slag te gaan met renovatie, onderhoud, innovatieve financieringsconstructies en meer.

Vraag hier je gratis kaarten aan.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wilt u meer dan 3 items lezen?

Lees direct verder tot en met 10 items per maand met een gratis Basis-profiel.

Gratis aanmelden
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.