Storingen sneller opgelost

Storing! En dan? Wie repareert het? En wanneer? De juiste software geeft antwoorden en oplossingen. Ook voor onderhoudsklussen binnen uw VvE.

Gepubliceerd: 14 mei 2015

Tien keer dezelfde melding over die ene lamp die niet meer werkt, meerdere telefoontjes per dag met de vraag waneer de monteur komt. Onderhoud en storingen kunnen de gemoederen van eigenaren en beheerders soms aardig bezighouden, terwijl ze juist snel en geruisloos verholpen moeten worden. Dat is niet alleen voor ons eigen gemak, maar ook met het oog op onze veiligheid. Een trappenhuis waar de verlichting niet werkt kan levensgevaarlijke situaties opleveren. Vroeger was het doorgeven van een storing of het melden van onderhoud best lastig, met name buiten de kantooruren. Gelukkig is dat nu dankzij handige software geen probleem meer. Sterker nog voor de eigenaren is het hele traject van melding tot afhandeling volledig te volgen.

VvEtotaal biedt betaalbare software-oplossingen

Appartement & Eigenaar werkt samen met VvEtotaal. VvEtotaal is een softwarepakket waarmee VvE’s eenvoudig hun beheer uit kunnen voeren. Het pakket is verdeeld in vier verschillende modules: Basis, Financieel, Technisch Beheer en MJOP/MJOB. Bij het basispakket krijgt u een demo voor alle bij Appartement & Eigenaar aangesloten zelfstandige VvE’s. De software van VvEtotaal is eenvoudig in het gebruik. Zo hoeft u niets op de pc te installeren. Het pakket is gebaseerd op online software, alles werkt in ‘the cloud’. Gebruiksvriendelijk en altijd toegankelijk.

Onderhoudsbonnen en storingsmeldingen

De module Technisch Beheer is zowel voor eigenaren als beheerders toegankelijk. Storingen en/of onderhoudsmeldingen kunnen eenvoudig door de eigenaren ingevoerd worden. De beheerder ontvangt hier na het invoeren direct een melding over en kan gelijk actie ondernemen en een werkbon uitschrijven richting bijvoorbeeld de loodgieter.
De eigenaar kan op zijn beurt weer zien welke acties de beheerder heeft ondernomen en wanneer het onderhoud of de reparatie uitgevoerd gaat worden. En mocht de buurman melding willen maken van hetzelfde ongemak, dan ziet deze direct in het systeem dat iemand hem al voor was.

Overzichtelijk en praktisch

Voor alle modules en dus ook voor de module Technisch Beheer geldt dat deze gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en praktisch zijn. Zo kunnen beheerders een maximaal budget meegeven aan een werkbon. Wanneer een de uitvoering dit bedrag overschrijdt, dient de uitvoerder hier een melding van te maken aan de beheerder. Dit voorkomt onaangename verrassingen achteraf. Daarnaast is het mogelijk overzichten uit te draaien met geplande en afgehandelde opdrachten. Zo heeft de beheerder tijdens vergaderingen alle gegevens bij elkaar overzichtelijk bij de hand.

 

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.