Rolstoelhellingen

Met Buzon dragers is het mogelijk op een snelle en makkelijke manier een rolstoelhelling te creëren. De kunststof dragers kunnen per stuk 1000kg verdragen.

Geplaatst door: Fiberplast Group

Buzon hellingcorrectors bieden uitkomsten

Rolstoelhellingen creëren met Buzon vloerdragers

Steeds meer mensen zien de mogelijkheden in van Buzon terras- & tegeldragers. Zo is het mogelijk door middel van hellingcorrectors een helling van wel 10% te corrigeren of creëren. Met de DPH serie is het zelfs mogelijk te combineren met kop & voet correctors en 15% te compenseren/realiseren. Hiermee kunt u op een vrij simpele en voordelige manier een stabiele en stevige rolstoelhelling creëren. Er bestaan oplossingen voor zowel tegels als planken. De onderconstructie wordt dan ondersteunt met PB-KIT-5 balksteunen. Een individuele vloerdrager kan meer dan 1000kg per stuk verdragen, dit is veel meer dan alternatieve dragers. Kijken naar de verplichte draagkracht voor residentieel terras (250kg/m2) en een publiekelijk toegankelijk terras (500kg/m2). Is dit meer dan genoeg.

Buzon heeft momenteel 3 verschillende dragers in haar assortiment. De PB, BC & DPH serie, ieder van deze drager is afgestemd op een bepaalde toepassing. De PB & DPH zijn hiervan de meest gebruikte varianten gezien deze makkelijk in gebruik, snel te leveren en bovendien vrij voordelig zijn. De BC serie is meer gemaakt voor complexe rechthoekige tegelvormen en composities. Met PB serie kunt u helling creëren tot 10%. Dit is natuurlijk te stijl voor rolstoelhellingen waar volgens het bouwbesluit maximaal 5% is toegestaan. Wij raden aan altijd de wettelijke voorschriften voor rolstoelhellingen van het bouwbesluit te hanteren.

Tevens kunnen wij diverse toebehoren meeleveren waarmee u de gehele constructie extra kunt verstevigen of het installatie proces kunt optimaliseren. Denk hierbij aan rubber vulplaten voor onder de drager, vulrubbertjes voor op de kop & muurfixatie profielen. Buzon heeft over de jaren heen verschillende slimme hulpmiddeltjes ontwikkeld waarmee men op een simpele wijze verschillende problemen kunt voorkomen of wegwerken. Vraag gerust naar de mogelijkheden hiervan, of het nou gaat om een keramische tegels, houtcomposiet planken of roosterpanelen. Fiberplast is al 10 jaar de officiële distribiteur van Buzon producten in Nederland en op niet exclusieve basis in Vlaams België. Een gedeelte van deze producten zijn rechtstreeks bij ons aan te vragen.

Voordelen Buzon dragers

  • Hoge draagkracht
  • Snel en makkelijk te plaatsen
  • Voordeliger ten aanzien van alternatieven
  • Lichtgewicht & onderhoudsarm
  • Opties voor bijna alle soorten vloeren
Bedrijvengids Geplaatst door
Fiberplast Group

Fiberplast Group

De Kletten 10, 9206 BA  DRACHTEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.