Dak van The Rock uitgerust met Gorter

In Etten-Leur wordt door Bouwbedrijf Hazenberg gebouwd aan The Rock. Een opvallend complex met 75 appartementen voor jongeren tot dertig jaar.

Geplaatst door: Gorter Group bv

In dit door LEVS Architecten ontworpen gebouw gaan ontmoeting en samen delen boven eigendom en individualisme. De woningen liggen aan een dynamisch plein rondom een levendige stadse tuin. Op het dak ligt een deel van de vegetatie en een tsunami aan zonnepanelen, bereikbaar dankzij de twee RHT-dakluiken van Gorter.

De woningen hebben een oppervlakte van 40-50 m2 en zijn variabel in te delen. De perfecte plek om te starten!

Veilig het dak op met de RHT-luiken
De twee RHT-dakluiken zorgen ervoor dat de onderhoudsmonteurs van de zonnepanelen en de ploeg die het groen gaat bijhouden veilig het dak op kunnen komen. De luiken worden geleverd in combinatie met twee opsteekladders, speciaal ontworpen voor gebruik bij dit luik. Dat maakt de constructie ijzersterk én optimaal veilig. Dat de dakluiken een hoge isolatiewaarde kennen, is een extra reden geweest om voor Gorter te kiezen.

De oplossing voor het platte dak
De dakluiken van Gorter zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: met dicht en glazen deksel, maar ook in een brandwerende of explosie-ontlastende uitvoering. Alle luiken van Gorter zijn eenvoudig in een bestaand of nieuw gebouw te integreren. Anders dan met een dakopbouw, wordt het aanzicht van uw gebouw met deze vorm van daktoetreding niet verstoord en zijn extra vergunningen niet nodig.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter, check dan de website www.gorterluiken.nl.

Foto's: LEVS Architecten.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.